Când lansează Samsung telefonul pliabil Galaxy X, dar și Galaxy S10

Când lansează Samsung telefonul pliabil Galaxy X, dar și Galaxy S10

Rezultatele financiare ale Samsung arată o popularitate scăzută a celor mai noi smartphone-uri lansate anul acesta de către coreeni. Asta ar putea duce la lansarea a două telefoane de top chiar la începutul anului următor.

Până acum, zvonurile spuneau că următorul Samsung Galaxy, S10, ar urma să fie lansat oficial în ianuarie la CES 2019, apoi telefonul pliabil numit Samsung Galaxy X ar fi prezentat în februarie la MWC 2019.

Cele mai noi informații, divulgate de Ice Universe, cunoscut pentru că a făcut mai multe predicții corecte, ne arată că vom vedea telefonul pliabil înainte de S10, la CES 2019. Abia apoi vom vedea S10 la MWC în Barcelona.

Aceste date par a fi corecte având în vedere că S9 a fost prezentat la Barcelona anul trecut, iar MWC este un eveniment dedicat smartphone-urilor, în timp ce CES este un târg mai mult dedicat tehnologiei și inovației. Astfel Galaxy X probabil se va potrivi mai bine în cadrul CES decât la MWC.

Pe de altă parte, nu avem detalii concrete despre Galaxy X, astfel o lansare peste șase luni nu pare a fi chiar posibilă.

În același timp, Samsung are nevoie de o victorie deoarece S9 se vinde mai prost decât S8, care, la rândul lui, nu s-a vândut la fel de bine ca seria S7. Așadar, coreeni au nevoie de un S10 care să impresioneze clienții pentru ca vânzările să crească din nou.

O metodă prin care Samsung ar putea face asta ar fi camera biometrică implementată pe S10, asemănătoare cu cea aflată pe iPhone X.

Samsung a obținut un brevet de invenție pentru un sistem de cameră biometrică, iar acest sistem va putea recunoaște irisul utilizatorului, dar și ar fi capabil și de o recunoaștere a fețelor, la fel ca iPhone X. Sistemul ar funcționa și în întuneric și ar putea urmări și mișcarea ochilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: