Samsung Galaxy S10 îți va oferi senzor de amprentă pe ecran

Samsung Galaxy S10 îți va oferi senzor de amprentă pe ecran

Samsung Galaxy S10 e încă departe de momentul dezvăluirii, dar speculațiile din jurul telefonului sunt parcă mai multe ca niciodată.

Mai avem ceva până la începutul lui 2019, când ar trebui să apară pe piață noul Samsung Galaxy S10. Că va fi dezvăluit tot la MWC, că va apărea mai devreme, la CES, sau că va avea propriul eveniment de lansare, asta încă nu știm, dar avem deja câteva detalii despre viitorul smartphone.

Samsung Galaxy S10 va fi, cu siguranță, un telefon deosebit pentru companie, deoarece marchează aniversarea de 10 ani a seriei de telefoane Galaxy. Poate că designul nu va fi unul radical în comparație cu cele două modele anterioare, însă vor exista câteva funcții care să te intrige.

Cea mai importantă dintre acestea va fi senzorul de amprentă pe ecran. Au trecut deja câțiva ani de când se tot zvonește despre un telefon Samsung cu un astfel de senzor, însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Tehnologia este dificil de perfecționat, chiar și pentru cei de la Samsung. Pe de altă parte, avem deja un asemenea senzor disponibil, iar Vivo a adus un prim telefon de acest fel pe piață.

Conform informațiilor din piață, Samsung ar fi vorbit deja cu furnizorii și i-ar fi informat cu privire la faptul că nu va aduce senzorul de amprentă pe ecran pe Galaxy Note 9, astfel încât să-l păstreze pentru Samsung Galaxy S10. Cu toate că sud-coreenii nu sunt primii care vor aduce senzorul pe piață, acesta ar trebui să aibă o tehnologie mai avansată decât al concurenței.

Compania lucrează la un senzor ultrasonic, care trimite o pulsație către deget; o parte din aceasta este absorbită, iar o parte este întoarsă către senzor, care poate analiza mai în detaliu detalii cum ar fi porii sau striațiile care disting amprentele.