Samsung Galaxy Watch îți arată că ceasurile inteligente au viitor

Samsung Galaxy Watch îți arată că ceasurile inteligente au viitor

Pentru Samsung, ziua de 9 august va intra în istorie ca fiind momentul lansării noului Galaxy Note 9. Tot atunci însă, au mai fost detaliate și alte gadgeturi, printre care noile ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch.

În ultimele săptămâni, au apărut pe internet numeroase speculații referitoare la o nouă serie de smartwatch-uri de la Samsung. Pentru un moment, gadgeturile cu pricina cu apărut din greșeală pe site-ul oficial al sud-coreenilor. Cu alte cuvinte, probabilitate să nu fie anunțate oficial în cadrul conferinței de la New York, era foarte mică.

Noile Samsung Galaxy Watch pot fi achiziționate în două variante, una mai scumpă decât alta. Versiunea de 42 de milimetri costă 330 de dolari, în timp ce modelul un pic mai mare, de 46 milimetri costă 350 de dolari. În privința culorilor, varianta de 46 milimetri poate fi achiziționată doar pe argintiu. În schimb, modelul mai micuț este disponibil în culorile negru și auriu.

Noile ceasuri de la Samsung vor ajunge în magazine începând cu data de 24 august, dar te poți arunca la o precomandă pe site-ul oficial începând de astăzi, 10 august.

Ca trăsătură definitorie, noile ceasuri Galaxy Watch arată precum niște ceasuri obișnuite. Utilizează niște cadrane rotunde tradiționale și folosesc limbi pentru a-ți indica ora exactă. Funcționalitatea efectivă nu este diferită față de cea pe care am văzut-o prezentă în modelele de smartwatch-uri din anii trecuți. Nu lipsește conectivitatea LTE și autonomia promite să fie de câteva zile. Dacă nu era evident, prin intermediul conectivității LTE, te poți aștepta să răspunzi la apeluri telefonice, la mesaje, să redai muzică și nu numai.

Experianța utilizării unui Samsung Galaxy Watch poate fi personalizată prin intermediul unor fețe descărcabile. Acesta vor include mai multe informații utile, în funcție de stilul tău de viață și de preferința personală. Aparent, va fi vorba de peste 60.000 de fețe în total. Noile smartwatch-uri de la Samsung rezistă până la 5 atmosfere, iar panoul de înaltă rezoluție ar trebui să facă o treabă foarte bună în a rezista la zgârieturi datorită stratului protector de Corning Gorilla Glass DX+. Dacă ești prins în ecosistemul de gadgeturi și servicii Samsung, ceasurile inteligente anunțate de curând funcționează în tandem cu Samsung Pay, Bixby și SmartThings.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: