Samsung Galaxy S10: ce noutăți va aduce viitorul telefon

Samsung Galaxy S10: ce noutăți va aduce viitorul telefon

Până să apară Samsung Galaxy S10 pe piață mai e destul, dar asta nu înseamnă că sud-coreenii nu lucrează deja la viitorul telefon.

Pregătirea și producția unui flagship de top, cum este cel de la Samsung, sunt procese care încep destul de devreme, chiar cu un an înainte de apariția smartphone-ului pe piață. Am avut știri legate de Galaxy S10 chiar înainte de lansarea lui S9, iar de acum ne așteptăm doar să vedem din ce în ce mai multe.

Cele mai noi informații despre telefon ne indică numele de cod al acestuia, dar și o trecere în revistă a funcțiilor pe care le vei putea folosi. Revigorarea seriei de telefoane Galaxy S a avut loc odată cu modelul 8, al cărui nume de cod a fost Dream. A urmat modelul 9, pe care l-am cunoscut și ca Star, iar acum vine rândul lui S10. Viitorul Samsung de top al companiei este cunoscut intern ca Beyond.

Este un nume de cod potrivit pentru telefonul care marchează și a zecea aniversare a smartphone-urilor Galaxy. Fără doar și poate, Samsung Galaxy S10 vrea să dovedească faptul că sud-coreenii sunt gata să meargă dincolo de limite pentru a aduce un telefon de top pe piață.

Alte informații vorbesc despre faptul că telefoanele vor avea ecrane de 5,8, respectiv 6,3 inci, iar diferențele vizuale nu vor fi foarte mari între actualele și viitoarele smartphone-uri.

O diferență importantă va fi dată de senzorul de amprentă de pe ecran, care ar putea fi adus inițial pe Note 9. Oricum ar fi, S10 ar trebui să aibă un asemenea senzor, altfel Samsung va rămâne în urmă până la vremea respectivă.

Există și posibilitatea de adăugare a unei camere 3D pentru telefon, care are îmbunătăți recunoașterea facială, dar și folosirea emoji-urilor AR. Rămâne de văzut dacă Samsung va opta pentru această variantă sau dacă telefonul nu va implementa, totuși, o asemenea cameră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: