Samsung Galaxy S10: noi detalii despre viitorul flagship

Samsung Galaxy S10: noi detalii despre viitorul flagship

Samsung Galaxy S10 ar trebui să fie la două, trei luni distanță de lansare, iar asta înseamnă că apar noi informații despre telefon.

Cu toate că telefonul pliabil va debuta în 2019, vorbim despre o ediție limitată și despre un preț destul de mare al acestuia. De aceea, mulți își vor îndrepta atenția către Samsung Galaxy S10, viitorul flagship al sud-coreenilor.

Noul telefon va fi disponibil în trei variante, iar una dintre noutățile importante va fi senzorul de amprentă. Modelele mai scumpe vor avea un senzor de amprentă pe ecran, pe care Samsung a întârziat să-l aducă pe telefoane. Modelul de buget, însă, ar urma să aibă un senzor de amprentă așezat lateral, sub butonul de power. Ai văzut deja o astfel de așezare în cazul lui Galaxy A7 (2018).

Cele trei telefoane vor avea și ecrane diferite, un alt factor care va face diferența. Astfel, varianta cea mai ieftină dintre cele trei smartphone-uri va avea un ecran plat, fără margini curbate, de 5,8 inci. Tot aceleași dimensiuni va avea și ecranul de pe varianta ”standard” de Galaxy S10, doar că acesta va avea și curbură.

Ultimul dintre cele trei telefoane va avea un ecran chiar mai mare decât Galaxy Note 9. Ar trebui să primești un display de 6,44 inci, în comparație cu cei 6,4 pe care îi oferă Note 9.

În ceea ce priește culorile telefonului, acesta ar trebui să fie lansat în variante de negru, alb, galben și verde – ultima nuanță ar urma să fie preluată de la Galaxy S6 Edge. Ar putea exista și alte variante de culoare, poate chiar unele gradient, însă acestea ar putea fi oferite mai târziu de lansarea inițială.