Samsung Galaxy S10 devine lider în primele teste de benchmark

Samsung Galaxy S10 devine lider în primele teste de benchmark

Samsung Galaxy S10 mai are câteva luni până la lansare, iar acum avem și primele detalii despre cât de puternic va fi procesorul telefonului.

Samsung Galaxy S10, dotat cu procesor Exynos 9820, a apărut în primele teste de benchmark, iar rezultatele ar trebui să te convingă să strângi bani pentru un astfel de telefon, dacă vrei performanță maximă. Telefonul apare în testele celor de la AnTuTu, iar în plan intern, pare că vorbim despre telefonul cunoscut ca ”beyond2”. Ar putea fi vorba despre Samsung Galaxy S10.

Exynos 9820 este cipul care va sta la baza lui Galaxy S10. Acesta a fost anunțat oficial în urmă cu două săptămâni și conține un procesor personalizat de generația a patra, un modem LTE Advanced Pro și o unitate de procesare neurală.

Dispozitivul folosit pentru benchmark pare să fi avut un ecran de 6,4 inci, cu rezoluție de 2.280 x 1.080 pixeli. Alături de acesta, apar și 6 GB de memorie ram și 128 GB de stocare pentru dispozitiv. De asemenea, vorbim și de placa video Mali-G76 MP12, care aduce îmbunătățiri de 40% față de generația trecută. Cu toate că Samsung nu a dezvăluit frecvența maximă de operare a procesorului, în timpul testului acesta a fost folosit la 2,7 GHz.

În AnTuTu, Samsung Galaxy S10 a scos 325.076 puncte, la distanță destul de mare față de actualul lider, Huawei Mate 20 Pro, care are 309,628 puncte. Samsung a declarat că procesorul e cu 20% mai performant în mod single-core și cu 15% mai performant în mod multi-core.

samsung galaxy s10 antutu

Tind să nu iau în seamă testele de benchmark pentru telefoane, pentru că prezintă informații destul de sterile, care nu sunt neapărat relevante în utilizarea normală. Totuși, rezultatele celor de la AnTuTu sugerează că smartphone-ul va fi cel mai bun de pe piață la momentul lansării.

Citește și: