Samsung Galaxy S10: designul confirmat de un producător de carcase

Samsung Galaxy S10: designul confirmat de un producător de carcase

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansare, iar acum mai avem o confirmare cu privire la designul telefonului pe care îl vom vedea în aproximativ două luni.

Ghostek a mai furnizat în trecut imagini render cu carcase care au confirmat designul pentru iPhone XR și Galaxy S9. Acum e rândul lui Galaxy S10, telefon pe care ar trebui să-l vedem în februarie, cel mai probabil.

În imaginea de mai jos apare telefonul în variantă ”obișnuită”. Nu este vorba nici de modelul cu ecran plat, entry-level, dar nici de cel mai scump și mai mare dintre cele trei. Cel mai probabil, acesta va fi cel mai bine vândut model dintre cele trei pe care le pregătește Samsung.

samsung galaxy s10 design carcasa

Pe spate apare aranjamentul de camere foto triple, iar pe partea din față apare ecranul Infinity-O, cu perforație pentru camera frontală. De data aceasta, perforația apare în partea dreaptă a ecranului, iar asta ar putea fi și poziționarea finală a acesteia. Rămâne de văzut cât de mare va fi diametrul acesteia; dacă ne uităm la A8s, situația nu pare prea fericită.

Cele trei telefoane vor avea ecrane diferite, un factor care va face diferența. Astfel, varianta cea mai ieftină dintre cele trei smartphone-uri va avea un ecran plat, fără margini curbate, de 5,8 inci. Tot aceleași dimensiuni va avea și ecranul de pe varianta ”standard” de Galaxy S10, doar că acesta va avea și curbură.

Ultimul dintre cele trei telefoane va avea un ecran chiar mai mare decât Galaxy Note 9. Ar trebui să primești un display de 6,44 inci, în comparație cu cei 6,4 pe care îi oferă Note 9. Nu mai avem prea mult până să vedem noile telefoane și ceea ce a pregătit Samsung în materie de inovații.

Citește și:
Sursa: forbes.com