Samsung Galaxy S10: o nouă imagine cu ecranul telefonului

Samsung Galaxy S10: o nouă imagine cu ecranul telefonului

Samsung Galaxy S10 nu mai are mult până la lansare, iar acum avem o nouă imagine cu ecranul telefonului.

Prototipul de telefon 5G al celor de la Samsung ar putea oferi ceva mai multe detalii despre designul lui Galaxy S10 decât se credea inițial.

O imagine publicată de un utilizator de Facebook din Vietnam arată un prototip de Samsung Galaxy S10. Acesta are partea de sus a ecranului destul de mascată, astfel încât să nu-ți dai seama prea bine cum arată designul camerelor.

Telefonul pare să aibă două camere foto frontale, iar astfel există speranțe că ar putea fi folosită o cameră wide-angle, pe lângă cea standard. Noile informații coincid cu altele din trecut, în care apăreau folii pentru ecran cu un aranjament similar.

Evident, nu știm încă în ce direcție clară se îndreaptă designul. Zvonurile sunt destul de contrare în ultima vreme, însă multe vorbesc despre ideea unui aranjament cu două camere foto frontale. Asta ar urma să primească modelul de top dintre cele trei telefoane.

samsung galaxy s10 ecran

Cele trei telefoane vor avea ecrane diferite, un factor care va face diferența. Astfel, varianta cea mai ieftină dintre cele trei smartphone-uri va avea un ecran plat, fără margini curbate, de 5,8 inci. Tot aceleași dimensiuni va avea și ecranul de pe varianta ”standard” de Galaxy S10, doar că acesta va avea și curbură.

Ultimul dintre cele trei telefoane va avea un ecran chiar mai mare decât Galaxy Note 9. Ar trebui să primești un display de 6,44 inci, în comparație cu cei 6,4 pe care îi oferă Note 9.

În ceea ce priește culorile telefonului, acesta ar trebui să fie lansat în variante de negru, alb, galben și verde – ultima nuanță ar urma să fie preluată de la Galaxy S6 Edge. Ar putea exista și alte variante de culoare, poate chiar unele gradient, însă acestea ar putea fi oferite mai târziu de lansarea inițială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: