15 sept. 2018 | 06:34

Samsung Galaxy S10 ar putea avea cinci camere foto

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S10 ar putea avea cinci camere foto

Samsung Galaxy S10 e la aproximativ patru luni distanță de lansarea oficială, iar până atunci, aflăm noi detalii despre viitorul flagship.

Despre Samsung Galaxy S10 am început deja să ne facem o imagine, mai ales pentru că zvonurile nu întârzie să apară. Dacă la început aveam parte sporadic de asemena informații, ajungem deja să avem o nouă știre la câteva zile. Chiar dacă mai sunt câteva luni până la apariție, în viitorul apropiat ne vom face o imagine din ce în ce mai clară a noului smartphone.

Cel mai nou zvon cu privire la telefon vorbește despre unul dintre modelele de Samsung Galaxy S10 pe care le vom vedea. Astfel, unul dintre acestea va avea cinci camere foto și ar deveni primul Samsung care ajunge la această performanță.

Zvonul sugerează că pe spate, telefonul va avea o cameră foto triplă, iar pe față va avea un sistem de camere dual.

Samsung ar urma să lanseze trei modele de Galaxy S10 anul viitor. Două dintre acestea vor fi succesori ai S9 și S9 Plus, în timp ce o a treia variantă ar trebui să fie una ceva mai ieftină și mai accesibilă.

În ceea ce privește camerele foto de pe spate, cele mai scumpe două modele de Galaxy S10 vor avea cameră foto triplă, iar varianta ieftină va avea o cameră dublă. Pe partea din față, modelul cel mai scump va avea două camere foto, iar celelalte vor avea o singură cameră pentru selfie-uri.

Noile telefoane sunt încă departe de a fi un produs tangibil, așa că e foarte probabil ca specificațiile acestora să se mai schimbe pe parcurs. Va mai dura până ce vom vedea și imagini neoficiale cu acestea, ca să ne facem o idee despre modele.