23 aug. 2018 | 17:55

VIDEO Cum arată linia de asamblare a lui Samsung Galaxy Note 9

VIDEO ACTUALITATE

Samsung Galaxy Note 9 a fost dezvăluit de către producător destul de recent, iar acum sud-coreenii ne arată și imagini de pe linia de asamblare a smartphone-ului.

Primele telefoane Samsung Galaxy Note 9 vor fi livrate începând cu 24 august celor care au făcut precomenzi, iar asta nu poate fi decât îmbucurător. Dacă ești unul dintre cei care au comandat un asemenea telefon, care vor să cumpere unul sau care doar îl admiră, poate ești curios să vezi și locul unde toate Note 9 prind viață, fabrica din Gumi, Coreea de Sud.

Videoclipul de mai sus îți arată câteva secvențe de pe linia de asamblare a telefoanelor. De la exterior, fabrica în sine pare că e un render de calitate și nu o realitate, iar la interior, dacă ar fi să te uiți după oameni, ai crede că totul e pustiu.

Da, oamenii mai că nu se văd în preajma liniei de asamblare, mașinăriile își fac singure treaba și duc telefoanele prin diverșii pași ai asamblării. Acestea chiar pornesc telefoanele pentru a se asigura că totul este în regulă.

În videoclipul de mai jos poți să vezi și modul în care sunt create marginile telefonului, dar și o parte din procesul de anodizare a dispozitivului.

Samsung Galaxy Note 9 a intrat la precomandă la doar câteva minute după ce a fost anunțat oficial de către DJ Koh, președintele diviziei de mobile a companiei sud-coreene. A fost așteptat de o mulțime de fani care și-au dorit să facă upgrade la noul flagship, dar cu siguranță a fost mai așteptat de Samsung însăși.

Conform unei surse provenite din rândul operatorilor telecom din Coreea de Sud, precomenzile pentru Note 9 ar fi cu 30-50% mai însemnate decât cele pentru S9, de acum jumătate de an.