Samsung Galaxy Note 9 dezasamblat dezvăluie sistemul de răcire masiv

Samsung Galaxy Note 9 dezasamblat dezvăluie sistemul de răcire masiv

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat în urmă cu doar o zi, iar acum deja vedem cum arată telefonul la interior și cum se prezintă sistemul de răcire.

N-a durat foarte mult până ca cineva să pună mâna pe un Samsung Galaxy Note 9 pe care să-l dezasambleze. La mai puțin de 24 de ore de la lansarea oficială, cei de la Hi Tech Mail Ru au demontat complet un Note 9, pentru a-ți arăta cam ce găsești la interior. Cel mai important aspect îl reprezintă sistemul de răcire cu apă, mult mai mare decât cel pasiv, de pe Note 8.

Publicația din Rusia susține că țeava de răcire din cupru din interiorul telefonului e de nivelul celor pe care le-ai întâlni în laptopuri. Samsung a declarat că sistemul de răcire e unul de tip ”apă-carbon” și susține că, într-adevăr, există apă în el. Țeava este din cupru, așa cum te-ai aștepta, iar cu adevărat impresionantă este dimensiunea acesteia.

În ceea ce privește dezasamblarea propriu-zisă a telefonului, procesul a urmat cam aceiași pași ca în cazul lui Note 8. Se poate vedea materialul care etanșează telefonul împotriva apei și îi oferă acestuia ratingul de protecție IP 68.

samsung galaxy note 9 răcire

La prima vedere, pare că interiorul telefonului actual și al celui de anul trecut sunt similare, dar o privire mai amănunțită oferă un răspuns mai bun. S-Pen-ul are un lăcaș mai mic, portul de încărcare e conectat la placa de bază, dar nu e parte din aceasta, astfel că poate fi înlocuit mai ușor, iar difuzorul pentru apeluri este mai mare.

Per total, Samsung Galaxy Note 9 pare chiar mai bine închegat decât modelul de anul trecut, iar sistemul de răcire este, într-adevăr, unul pe cinste.