Samsung Galaxy Note 9 are un S-Pen mai versatil decât credeai

Samsung Galaxy Note 9 are un S-Pen mai versatil decât credeai

Despre S-Pen-ul de pe Samsung Galaxy Note 9 am mai vorbit, iar acum aflăm cam tot ce știe să facă noul stylus.

Samsung Galaxy Note 9 se distinge prin S-Pen, un accesoriu care pare să fie din ce în ce mai util. De ceva săptămâni s-a tot vorbit despre faptul că noul stylus va ști să facă mult mai multe decât cele precedente, iar dacă până acum am speculat, acum avem și confirmări cu privire la asta.

Mai multe imagini care, cel mai probabil, vor fi arătate și în cadrul evenimentului Unpacked de la New York, au ajuns pe internet și arată cam tot ce vrei să știi despre S-Pen. În primul rând, vedem designul și aflăm faptul că acesta va putea fi conectat prin Bluetooth la telefon.

samsung galaxy note 9 s-pen 1

Apoi, aflăm că noul S-Pen va putea fi folosit pentru a controla de la distanță telefonul. Vei putea să apeși pe butonul de pe stylus pentru a face o poză, pentru a controla prezentări pe care le susții, pentru a controla aplicații și nu numai. S-Pen-ul rămâne la aceeași sensibilitate ca în trecut, cu 4.096 de niveluri de presiune.

samsung galaxy note 9 s-pen 2

În imagini aflăm și câteva lucruri noi despre camera foto: aceasta va fi ajutată de o funcție numită Intelligent Camera, care se bazează pe inteligența artificială. Camera poate recunoaște automat o scenă și poate ajusta culorile, balansul de alb și contrastul, pentru a-ți oferi fotografii cât mai bune.

samsung galaxy note 9 s-pen 3

În final, aflăm și că Note 9 va putea fi folosit fără clasicul DeX. Acum ai nevoie doar de un cablu pentru a conecta telefonul la un monitor, ceea ce adaugă un plus de versatilitate telefonului. Nu mai e mult până la lansare, așa că putem spera că Samsung a reușit să mai păstreze ceva secrete pentru eveniment.

Citește și: