Samsung Galaxy Note 9: toate specificațiile noului telefon

Samsung Galaxy Note 9: toate specificațiile noului telefon

Samsung Galaxy Note 9 e la doar trei zile distanță de lansarea oficială, iar acum avem și lista completă a specificațiilor.

Toate zvonurile despre ce știe sau ce nu știe să facă noul Galaxy Note 9 vor lua sfârșit foarte curând, însă până acum mai avem câteva lucruri de dezbătut vizavi de telefon. Înainte de evenimentul Unpacked de la New York, ai zice că nu mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct, dar tocmai acum apare pe internet o imagine a cutiei telefonului, în care se văd toate specificațiile.

Am putea spune că Samsung are probleme cu leak-urile, asta dacă n-am ajunge să credem că totul se întâmplă intenționat, pentru a crește popularitatea telefonului înainte de lansare. Videoclipul de lansare al lui Note 9 a ajuns pe net, pe site-ul oficial puteai să vezi pagina de precomandă și nu numai. Imaginea de acum ar trebui să fie suficientă ca să pună capăt tuturor zvonurilor rămase.

Samsung Galaxy Note 9 va oferi un ecran AMOLED cu rezoluție QHD și diagonala de 6,4 inci. Camerele foto principale au senzori de 12 MP, iar una dintre ele are diafragmă variabilă de f/1.5 – f/2.4. Camera pentru selfie-uri va avea rezoluția de 8 megapixeli.

Telefonul din imagine este varianta cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare; cu toate acestea, ar urma să existe și o variantă cu 512 GB de stocare, în timp ce memoria RAM nu va ajunge la 8 GB. Alături de acestea, ai parte și de o baterie de 4.000 mAh. În varianta pentru România, telefonul va avea procesor Exynos 9810.

Nu mai durează foarte mult până când vom vedea telefonul, dar nici nu mai sunt prea multe surprize rămase. Cel puțin pe partea de hardware, știm tot, însă noutățile ar putea sosi pe partea de software.

Citește și: