02 mart. 2018 | 13:43

Samsung Galaxy Note 9 apare în primul test de benchmark

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 9 apare în primul test de benchmark
Răzvan Băltărețu/ Playtech

Samsung Galaxy Note 9 e următorul telefon despre care vom vorbi în lunile care urmează, având în vedere că a apărut deja pe internet.

Deja devine o normă să vorbim despre un viitor flagship cu luni bune înainte de lansarea propriu-zisă a smartphone-ului. Lucrurile încep cu amănunte mici, iar apoi ajungem să aflăm și dacă smartphone-ul îți face cartofi prăjiți sau nu. Samsung Galaxy Note 9 a apărut în primul test de benchmark pe internet, iar asta ne confirmă câteva lucruri.

După ce am trecut de momentul lansării lui Galaxy S9 și s-au liniștit apele, se vor ”tulbura” din nou datorită lui Note 9. Acesta a apărut deja pe un site de benchmark-uri, iar asta ne confirmă, în primul rând, modelul smartphone-ului și mai puțin alte lucruri.

Testul este unul de bază, cel de HTML5, unde vedem câteva informații despre browserele folosite pe telefon. Modelul telefonului este SM-N960U, ceea ce ne confirmă că Samsung continuă să adauge un ”10” pentru fiecare nouă generație de Galaxy Note. Litera U din nume se referă la faptul că telefonul este varianta destinată pieței din Statele Unite.

În afară de asta vedem că telefonul are Android 8, dar și că ecranul are rezoluția de 846 x 412 pixeli. Firește, nu aceasta e rezoluția finală a ecranului, dar ne confirmă cel puțin raportul de aspect, care rămâne de 18,5:9. Formatul este cel de Infinity Display, adoptat de către companie odată cu lansarea lui Galaxy S8.

În următoarele luni vom afla mai multe despre telefon, însă ne putem aștepta ca acesta să nu aducă mari schimbări față de modelele S9 și Note 8. Putem spera la o baterie mai generoasă și la un ecran ceva mai mare, cu margini mai înguste decât până acum.