Samsung Galaxy Note 9 apare în noi imagini render

Samsung Galaxy Note 9 apare în noi imagini render

Samsung Galaxy Note 9 se apropie de lansare, iar asta înseamnă că avem parte de mai multe informații despre telefon; acum avem parte și de imagini render cu acesta.

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui să fie lansat undeva în luna august, însă zvonurile dau date destul de diferite. Cele clasice merg pe varianta unei lansări la final de august, așa cum s-a întâmplat și până acum. Au apărut însă și noi surse care vorbesc despre o lansare mult mai timpurie a telefonului, la începutul lunii august. Astfel, compania ar încerca să obțină un avans mai mare față de iPhone, care își va prezenta noile telefoane aproape de jumătatea lui septembrie.

samsung galaxy note 9 render

Samsung Galaxy S9 a reușit să ”repare” una dintre cele mai importante probleme pe care le-au avut flagship-urile de anul trecut ale sud-coreenilor. Senzorul de amprentă așezat lateral pe spate, pe S8 și pe Note 8, a fost mutat central pe S9, așa că îl vom vedea într-un aranjament similar și pe Note 9.

samsung galaxy note 9 render 2

Noile imagini render ne confirmă poziția senzorului de amprentă, care însă pare să mai aibă o problemă. Galaxy Note 9 va fi un telefon destul de mare, iar senzorul pare să fie amplasat destul de sus, așa că s-ar putea să fie nevoie să te întinzi puțin pentru a-l atinge. Samsung pare să nu realizeze încă această problemă, sau poate consideră că e mai estetică apropierea senzorului de camere, decât crearea unui spațiu liber prea mare.

samsung galaxy note 9 render 3

Oricum ar fi, telefonul nu pare foarte diferit de Samsung Galaxy Note 8, cel puțin la exterior. Smartphone-ul va avea doar mici diferențe de design, dar la interior lucrurile vor fi ceva mai diferite. Se zvonește chiar că senzorii camerelor de pe spate vor avea rezoluții diferite. Despre asta vom putea vorbi, însă, mai sigur, în săptămânile următoare.