Samsung Galaxy Note 9 apare în cea mai bună imagine de până acum

Samsung Galaxy Note 9 apare în cea mai bună imagine de până acum

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat în august. Până atunci mai e timp de zvonuri și poze „scăpate” pe net. Azi avem o imagine destul de bună.

Samsung Galaxy Note 9 va fi un pic mai bun decât Galaxy S9. Totodată, va avea un stylus wireless ceva mai bun decât până acum. Seria Note, spre deosebire de ce alte telefoane mai vinde Samsung, e cel mai bine poziționată pe segmentul premium. De aici e și interesul mare, în fiecare an, pentru ce opțiuni mai introduce compania.

Din ce știm până acum, nu sunt deloc noutăți radicale, de la design până la specificații. Trebuie menționat însă că pe spate modulul dual pentru camere a fost regândit, iar acel S Pen s-ar putea să fie mult mai util. Altfel, scannerul clasic de amprente rămâne, asemenea și designul destul de colțuros.

Dat fiind că prezentarea oficială e programată pe 9 august, cel mai probabil vorbim de precomenzi pentru 10 august (ca să prindă primul weekend prelungit pe piață imediat după anunț). În cel mai rău, „mijlocul lunii” poate însemna 17 august. După precomenzi, telefoanele ar fi livrate din 24 august. E o schimbare semnificativă față de 2017, când Samsung a prezentat telefonul pe 23 august și primele unități au fost livrate pe 15 septembrie.

Samsung Galaxy Note 9 imagine oficiala
Samsung Galaxy Note 9 cu stylus galben.

Ce putem „descifra” din imaginea de mai sus e că unul dintre modulele camerei e schimbat față de ce am văzut pe Samsung Galaxy S9 Plus. La cum arată în această imagine cu Samsung Galaxy Note 9, foarte probabil vorbim de un senzor cu aptitudini speciale, eventual pentru fotografii mai bune în condiții de luminozitate scăzută sau de un senzor telefoto.

Ca specificații, Samsung Galaxy Note 9 va mai avea Android Oreo cu interfața Samsung și un ecran de 6,3 inci cu raport de aspect 18,5:9. Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 845 (și cel mai bun Exynos pentru alte piețe), 6 GB de memorie RAM și stocare de cel puțin 64 GB. Butonul Bixby rămâne, asemenea și senzorul pentru puls. Prețul va fi imens.