Cum o să arate cel mai nou Android pe Samsung Galaxy Note 9

Cum o să arate cel mai nou Android pe Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 ar putea primi Android Pie în viitorul apropiat, iar în imaginile de mai jos vedem la ce ar trebui să ne așteptăm.

Cei de la XDA-Developers sunt, din nou, ”responsabili” pentru noile imagini apărute cu Android 9 și Samsung Experience 10 pe Note 9. Ca de obicei, producătorul nu se grăbește cu lansarea unei noi versiuni a sistemului de operare pentru flagship-uri.

samsung galaxy note 9 android pie

Printre altele, update-ul către Android Pie pentru Note include ceea ce pare a fi o transformare semnificativă a multor aplicații native, cum ar fi cea de mesaje sau cea de contacte.

Aplicația de cameră are modurile de fotografie în partea de jos acum, iar AR Emoji și Bixby Vision s-au mutat sus. Interfața camerei e similară cu cea de pe Galaxy A7. Există un buton pentru opțiunea telefoto, spre exemplu. Emojiurile sunt de calitate mai bună, dar nu există detalii mai concrete momentan.

samsung galaxy note 9 android pie

Noul Android Pie va include și o temă întunecată cu carduri albe pentru meniul de setări. Conform celor de la SamMobile, culoarea albă se schimbă în gri dacă activezi modul de noapte.

Cei de la XDA menționează că ai parte de un nou ceas pe lock screen, dar și o interfață nouă pentru launcher. Iconițele aplicațiilor sunt mai mari, iar unele sunt complet noi.

samsung galaxy note 9 android pie

”Samsung Experience 10, bazat pe Android Pie, e un update major pentru dispozitivele Galaxy”, concluzionează cei de la XDA, care adaugă că ”acesta e primul update major pe care dispozitivele Samsung îl primesc după implementarea suportului pentru Project Treble.”

XDA confirmă că mai există mici probleme pe alocuri, însă e îmbucurător faptul că Samsung a făcut progrese destul de mari în ceea ce privește aducerea lui Android Pie pe Note 9, pe S9 și pe S9 Plus.

Sursa: bgr.com