Ce variantă de Note 9 preferă cei care au cumpărat deja telefonul

Ce variantă de Note 9 preferă cei care au cumpărat deja telefonul

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat pe 9 august, iar precomenzile au început la doar câteva minute după anunțul lui DJ Koh, cu cifre preliminare destul de bune.

Samsung Galaxy Note 9 a intrat la precomandă la scurt timp după dezvăluirea oficială a smartphone-ului. Prețurile nu sunt deloc mici pentru smartphone, dar nici nu ar trebui să te mire foarte tare, având în vedere că vorbim despre un flagship de top al Samsung. Pentru mulți, însă, pare că banii nu sunt neapărat o problemă, așa că își permit să scoată din buzunar 1.000 – 1.200 de dolari pentru noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat în două variante de spațiu de stocare, una cu 128 GB, iar cealaltă cu 512 GB. Dacă prima e o variantă mai mult decât rezonabilă pentru nevoile actuale, s-ar putea ca a doua să fie peste ceea ce ți-ar trebui.

Totuși, poate surprinzător, cea mai căutată variantă de smartphone este cea cu 512 GB de stocare. Cel puțin așa se prezintă situația pe piața din Coreea de Sud, țara de unde provine Samsung. Mai mult de jumătate din precomenzile înregistrate până acum au fost făcute pentru telefoane cu această capacitate de stocare. Sunt numai bune pentru viitoarele carduri de 512 GB ale companiei, cu ajutorul cărora vei putea avea un telefon cu 1 TB de stocare.

Conform unei surse provenite din rândul operatorilor telecom din Coreea de Sud, precomenzile pentru Note 9 ar fi cu 30-50% mai însemnate decât cele pentru S9, de acum jumătate de an. Totuși, informațiile, atât cele despre vânzări cât și despre preferințele în materie de spațiu de stocare se referă doar la piața coreeană. Totuși, n-ar trebui să ne mire foarte tare dacă și pe alte piețe internaționale situația e aceeași.