Samsung lansează telefonul care nu se poate conecta la internet

Samsung lansează telefonul care nu se poate conecta la internet

Cu toate că pare contraintuitiv, Samsung lansează un telefon cu Android pe care nu îl poți conecta în vreun fel la internet.

Telefoanele din ziua de azi, pe care le folosim intensiv, n-ar fi mai nimic din ceea ce sunt dacă n-ar avea  o conexiune la internet. Dacă vrei să înțelegi mai bine asta, gândește-te câte din aplicațiile pe care le folosești ar deveni inutile fără o conexiune la internet.

Totuși, sunt oameni care au nevoie de telefoane, dar care nu pun mare preț pe internet, pe care îl pot vedea ca pe un lucru care mai degrabă devine o povară. Tocmai de aceea, Samsung Galaxy J2 Pro încearcă să adreseze această problemă printr-o metodă interesantă. Vei scăpa de internet pentru că nu ai nicio metodă prin care să te conectezi la rețea cu acest telefon.

Smartphone-ul nu are modemuri 3G, 4G sau LTE și nu are nici măcar conexiune Wi-Fi. Firește, se poate conecta la rețele ca un telefon obișnuit, pentru a trimite și primi apeluri și mesaje text.

Restul specificațiilor sunt destul de rezonabile pentru un telefon de la care nu trebuie să ai pretenții, mai ales dacă nu ai acces la internet și nu îți trebuie multe resurse. Samsung Galaxy J2 Pro vine cu un procesor quad-core, de 1,4 GHz, dar și cu 1,5 GB de RAM. Are și 16 GB de spațiu de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară, de 5 megapixeli. Bateria e de 2.600 mAh, iar ecranul are diagonala de 5 inci și rezoluție de 960 x 540 pixeli.

Samsung e de părere că telefonul poate fi util atât pentru elevi, cât și pentru persoanele în vârstă, din considerente diferite, dar care au o rezolvare similară. Telefonul va fi lansat în Coreea de Sud și va costa 190 de dolari, însă nu știm dacă va ajunge și pe piețele internaționale.