Replica halucinantă a autorului minciunii PSD lansate pe Facebook

Replica halucinantă a autorului minciunii PSD lansate pe Facebook
08:13 14.06.2018

George Harabagiu, omul acuzat că s-ar afla în spatele postărilor mincinoase despre huduielile de pe Arena Națională, a vorbit într-un interviu, dar a dat răspunsuri contradictorii.

George Harabagiu este cel despre care Victor Ponta a spus pe Facebook că este autorul colajului cu titluri mincinoase potrivit cărora huiduielile fuseseră pentru Simona Halep și nu pentru Gabriela Firea.

Contactat telefonic, Harabagiu a acordat un interviu celor de la PressOne, pentru a da niște explicații cu privire la ce s-a tot vehiculat azi în presă. E mult spus explicații, dar a avut dreptul la replică, să găsească tot felul de argumente, dar nu a lpmurit absolut nimic. Dimpotrivă.

George-Norocel Harabagiu are 43 de ani și, potrivit PressOne, mai multe surse din PSD au confirmat că el este coordonatorul departamentului de comunicare online al partidului.

Într-un interviu de mai bine de 20 de minute însă, Harabagiu nu a fost în stare să spună dacă lucrează sau nu pentru PSD.

S-a învârtit în jurul cozii și a afirmat că nu divulgă detalii despre el și meseria sa actuală până ce nu ia legătura cu un avocat (să vorbească el în locul său, desigur). Cert este că el se vede în acest moment o victimă a linșajului mediatic, cu Victor Ponta ca principal vinovat pentru terfelirea imaginii sale.

Nu a spus nici da, nici nu că el ar fi autorul colajului diseminat pe internet sau că ar lucra pentru propaganda PSD.

„La momentul de față, să vă spun și eu că nu comentez, sub niciun fel de formă, afirmațiile făcute de unii sau de alții, în condițiile în care aceste afirmații pur și simplu sunt în măsură să-i lezeze pe unii, să-i avantajeze pe alții, iar la mijloc m-am trezit eu”, spune Harabagiu.

„Eu sunt un bolnav gazetar de provincie atacat de un fost premier al României, terfelit la modul absolut. Sincer, în momentul în care Ponta te atacă pe Facebook, să mai vin eu să spun că sunt sau nu sunt?! Răspunsul la întrebarea respectivă este ceva ce timpul, soarta și viața o va dovedi!”, este unul dintre răspunsurile evazive ale lui Harabagiu.

Sursa: PressOne
loading...