Omul de Facebook al PSD, concediat. Dragnea speră să scape de scandal

Omul de Facebook al PSD, concediat. Dragnea speră să scape de scandal

Liviu Dragnea a anunțat că omul care a dezinformat pe Facebook prin poze și un video fals a fost concediat. Astfel, lumea ar trebui să creadă că PSD se chinuie să facă lucrurile mai bine.

Pe 12 iunie, George Harabagiu a distribuit pe un grup de WhatsApp o poză în care se arăta că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională, nu Firea. Pe 13 iunie, după ce s-a aflat cine e în spatele planului, Liviu Dragnea, președinte PSD, a anunţat că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al partidului.

Dragnea a declarat pentru Antena 3 că l-a concediat pe omul care s-a ocupat de această strategie de dezinformare.

S-a ajuns aici după seara de 11 iunie, când Firea a fost huiduită la ceremonia de felicitare a Simonei Halep. A urmat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care afirma că cetățeni organizați au vrut să strice momentul. Totul a culminat cu colajul realizat de echipa de social media a PSD și distribuită pe diverse conturi ale partidului.

Odată cu distribuirea acelei imagini, Victor Ponta a dezvăluit cine e. Mai departe, a fost descoperit și trecutul acestuia. E vorba de George Norocel Harabagiu, fost ziarist la diferite publicații și televiziuni din Neamț.

[readmore]

În timpul guvernării PDL, el a fost omul de casă al baronului Gheorghe Ștefan, zis Pinalti. El a condus și televiziunea acestuia, Giga TV. Harabagiu a realizat emisiuni la o televiziune controlată de Arsene. Din partea lui Liviu Dragnea, Harabagiu a primit un post de coordonator al campaniilor online ale PSD.

Mesajul pe care Harabagiu a mizat că va scoate bine partidul condus de Dragnea sună așa: „Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de «fani»”. Apoi, era completat de viziunea PSD: „A fost aplaudată de sute de mii de români, în Piața Victoria, pe data de 9 iunie”.

Ca fapt divers, videoul mincinos încă e pe pagina PSD București. Chiar dacă omul a fost concediat, se pare că nimeni nu se grăbește cu curățenia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: