03 aug. 2018 | 14:09

Red Dead Redemption 2 promite că va revoluționa gamingul

ACTUALITATE
Red Dead Redemption 2 promite că va revoluționa gamingul

După îndelungi așteptări, Red Dead Redemption 2 se îndreaptă către lansare în luna octombrie, iar creatorii se mândresc deja cu jocul.

Dezvoltatorii din spatele francizei Grand Theft Auto, Rockstar, se ocupă acum de Red Dead Redemption 2, care e aproape gata. Atât ei, cât și Take-Two, publisherul și compania-mamă, au așteptări și speranțe mari vizavi de noul titlu.

În cadrul verificărilor bilanțului pentru cel mai recent trimestru, CEO-ul Take-Two, Strauss Zelnick a discutat și despre Read Dead Redemption 2, care va fi ”un nou pilon de creativitate” pentru Rockstar. Mai mult, Zelnick a declarat că RDR 2 are de gând să ”redefinească industria” și să ”captiveze audiențe de pe întregul mapamond”.

Noul joc este primul titlu creat de la zero de către Rockstar Games pentru actuala generație de console, conform celor de la Take-Two. Compania susține că așteaptă cu nerăbdare lansarea noului titlu, care va fi un adevărat eveniment de entertainment.

Zelnick nu a oferit și detalii ceva mai concrete despre modurile în care Red Dead Redemption 2 va redefini industria de gaming. Rockstar a declarat în trecut că jocul va avea un mod multiplayer nou și inovator, dar nu știm nimic altceva despre asta.

Oricât de interesant ar fi Red Dead Redemption 2, însă, tot nu va reuși să se vândă la fel de bine precum Grand Theft Auto V. Momentan, titlul se apropie de cifra de 100 de milioane de copii vândute, astfel că e unul dintre cele mai de succes titluri din istorie, fiind depășit doar de Tetris și de Minecraft.

Noul joc va fi oferit pe PlayStation 4 și pe Xbox One, iar de data aceasta sunt șanse mari să vedem și un titlu pentru PC, lansat la câteva luni distanță, în stilul caracteristic al Rockstar.