Red Dead Redemption 2 primește cel mai important trailer

Cei de la Rockstar Games continuă să facă bani frumoși din GTA V, dar au decis să lucreze la un nou joc. Red Dead Redemption 2 va fi lansat înainte de finele anului.

După un nou teaser publicat la începutul acestei săptămâni, Rockstar Games s-a ținut de promisiune și a lansat un trailer elaborat pentru Red Dead Redemption 2. Din scurt metrajul de aproximativ două minute, înțelegem pentru prima oară câteva particularități despre povestea jocului. Abia acum vedem care vor fi protagoniștii și care este contextul socio-cultural în care se desfășoară acțiunea.

În continuare, vorbim de un western. Primele jocuri din seria Red Dead au încercat să recreeze atmosfera din vestul sălbatic, iar viitorul joc face același lucru. Diferența constă în faptul că, noua poveste are loc la finele secolului 19 și se apropie mai mult de o perioadă în care pistolarii nu-și mai puteau face singuri legea într-un oraș. Oamenii legii fac eforturi pentru a prinde ultimele benzi de răufăcători, iar cei care nu se predau sunt împușcați.

La fel ca jocurile din seria GTA, Red Dead Redemption 2 este un joc de aventură din categoria open-world. Lumea deschisă îți pune la dispoziție posibilități nelimitate de explorare, oferindu-ți opțiunea de a pierde zeci și sute de ore în plus, după ce ai epuizat firul epic central. În privința cronologiei,  iminentul titlu este înfățișat ca un prequel pentru jocul original Red Dead.

Pentru că GTA V generează o avere din achiziții in-app și expansion pack-uri ancorate într-o experiență online complexă, Red Dead Redempion 2 va fi și el livrat cu elemente multiplayer elaborate. Acelea sunt menite să completeze o campanie single player care te va plimba printr-un univers western surprinzător de detaliat.

Acesta este al treilea trailer lansat pentru noul Red Dead. Primul a fost publicat în 2016, în urmă cu aproximativ doi ani. Gamerii se vor putea bucura de el pe PlayStation 4 și Xbox One începând cu 26 octombrie.

Alexandru Puiu
06:30 03.05.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video