02 ian. 2018 | 09:00

Red Dead Redemption 2 are o dată de lansare ”oficială”

Gaming
Red Dead Redemption 2 are o dată de lansare ”oficială”

Cei de la Rockstar Games fac treabă foarte bună în materie de jocuri video, iar următorul va fi lansat în 2018, Red Dead Redemption 2.

Creatorii seriei Grand Theft Auto au lansat în 2010 un joc western pe o rețetă similară cu GTA. Red Dead Redemption nu a avut același succes ca precursorul său, dar se pare că a fost suficient de popular încât să justifice o continuare. Aceea va fi intitulată Red Dead Redemption 2, într-o manieră cât se poate de previzibilă.

Noul joc Red Dead Redemption 2 a fost dezvăluit pentru prima oară în luna octombrie a anului trecut printr-un teaser. La scurt timp după, am avut parte de un trailer și o promisiune că versiunea completă a jocului se va lansa în toamna acestui an, 2017. Nu a fost deloc așa, iar amânarea nu a fost însoțită de un termen precis. Ca urmare, fanii au rămas destul de frustrați din acest punct de vedere. Din fericire, acum știm exact căt mai avem de așteptat.

Red Dead Redemption 2 va continua drama western a primului joc. Va fi unul foarte agresiv, dar va oferi jucătorilor foarte multă libertate într-un univers virtual surprinzător de detaliat. Un nou trailer lansat în luna septembrie ne-a oferit și niște detalii vizavi de scenariu și intrigă.

[readmore]

Jocul va spune povestea ”haiducilor” Arthur Morgan și Van der Linde. Împreună cu o bandă de răufăcători, aceștia încearcă să supraviețuiască în vestul sălbatic furând, jefuind și ancorându-se într-un număr important de atacuri.

Oficialii Rockstar Games nu au făcut publică o dată oficială pentru lansarea jocului, dar aceasta a apărut pe site-ul danez CoolShop, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Conform linkului, versiunea de PlayStation 4 și Xbox One va ajunge în magazine pe 8 iunie 2018. Deși informația trebuie percepută cu un anumit grad de reticență, este important de reținut că tot cei de la CoolShop au publicat inițial data de lansare pentru versiunea PS4 și Xbox One de Grand Theft Auto 5, înaintea tuturor.

red-dead-redemption-2-release-date-640x224

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele