Red Dead Redemption va fi integrat în GTA V pentru PC

Red Dead Redemption va fi integrat în GTA V pentru PC

Red Dead Redemption a fost unul dintre cele mai așteptate titluri pentru PC, doar că Rockstar nu a avut interesul să îl porteze.

Din varii motive, acest ”GTA din Vestul Sălbatic” nu a fost oferit și în varianta pentru calculatoare, dar Red Dead Redemption 2 va fi disponibil și în această variantă, ca urmare a cererii imense din partea jucătorilor. Între timp, însă, un grup de modderi dedicați a decis să recreeze harta din jocul original în GTA V.

Grupul ambițios, condus de către Mr. Leisurewear, a anunțat proiectul weekendul trecut, arată digitaltrends.com. Conform echipei, varianta de Xbox 360 a jocului este ”demontată” și reconstruită pentru a putea fi folosită în GTA V, în varianta online a jocului.

Firește, această variantă de joc nu va fi compatibilă cu serverele oficiale oferite de Rockstar. Compania are o politică destul de clară în ceea ce privește modificările aduse jocului pe partea de online, astfel că modderii se țin departe de serverele oficiale.

Partea interesantă este că nu doar harta din Red Dead Redemption este reprodusă în GTA V. Grupul intenționează să integreze și alte elemente, cum ar fi ciclul zi-noapte, dar și o serie de elemente de gameplay din RDR.

Echipa caută momentan programatori care să ajute la procesul de recreere a conținutului în cadrul Grand Theft Auto V. Una dintre prioritățile echipei este integrarea de țintire în slow-motion, dar se caută soluții pentru a introduce și mini-jocurile din Red Dead Redemption.

O variantă beta a hărții ar urma să fie disponibilă în această vară, deși nu se știe dacă va conține și elementele de gameplay pentru care se caută acum soluții. Oricum, harta ar trebui să fie gata înainte de lansarea lui Red Dead Redemption 2, plănuit pentru finalul lui 2017.

Citește și: