Razer Phone, adevăratul telefon de gaming, trece la Android 8.1 Oreo

Razer Phone, adevăratul telefon de gaming, trece la Android 8.1 Oreo

Razer Phone a ajuns pe piață la finele anului trecut cu Android 7.1.1 Nougat, iar acum este gata să facă tranziția la Oreo cu Android 8.1.

Razer este o companie care a fost asociată timp de mai bine de un deceniu doar cu periferice de gaming. Între timp, și-a extins domeniul de activitate în piața de notebook-uri pentru gaming.

Razer Phone este primul smartphone al americanilor și se adresează tot pasionaților de gaming. Gadgetul a fost anunțat în luna noiembrie a anului trecut și, la scurt timp după, a putut fi achiziționat.

Deși s-a livrat cu Android 7.1.1, producătorul se pare că nu a uitat de atrăgătorul aparat și, din acest motiv, va primi în scurt timp actualizarea pentru Android 8.1. Acesta este cel mai nou sistem de operare al celor de la Google și același pe care îl găsești pe Google Pixel sau Google Pixel 2.

Momentan, noul firmware pentru telefonul de gaming este disponibil într-o iterație de tip Developer Preview. Asta înseamnă că s-ar putea să includă câteva mici probleme de stabilitate sau să te întâmpine cu niște erori, dar dacă nu mai ai răbdare, îl poți descărca folosind acest link.

Ca o notă de subsol, este important să reții faptul că, dacă te arunci la o astfel de activitate, vei pierde toate datelel de pe aparat.

Versiunea finală a noului Android 8.1 ar trebui să ajungă la posesorii de Razer Phone până la finele lunii aprilie, deși sunt mari șanse să se livreze pe calea aerului mai aproape de mijlocul lunii.

Dacă telefonul îți este străin, merită să ai în vedere că Razer Phone se numără printre puținele telefoane cu un panou IGZO IPS LCD de 5,7 inci cu o rezoluție nativă de 2560 x 1440 pixeli. La interior, ascunde un Snapdragon 835, are 8GB RAM și o memorie internă de 64GB. Are două camere principale de 12 megapixeli și zoom optic de 2x. Filmează în 4K.