Razer Phone nu este frumos, dar ”ce-i al lui e pus deoparte”

Razer Phone nu este frumos, dar ”ce-i al lui e pus deoparte”

Razer Phone anunță intrarea în piața de mobile a unui producător de periferice pentru gaming, iar noul smartphone este menit pentru membrii aceluiași public.

Designul Razer Phone poate fi clasificat în cel mai optimist caz ca fiind ”fascinant prin simplitate”. În realitate, pare neadaptat la vremurile în care trăim. Are cele mai groase margini prezente pe un smartphone de top în 2017. Pare bădăran și mi se pare puțin probabil ca cineva să-l pună pe aceeași linie cu iPhone X sau Samsung Galaxy S8 când vine vorba de aspect.

Trecând însă peste detaliile exterioare, acesta este un gadget cu specificații de top și are câteva atuuri importante în mânecă. Confirmând toate zvonurile apărut în ultimele săptămâni, gadgetul se ascunde în spatele unui panou IGZO LCD de 5,7 inci cu rezoluție nativă QHD. Panoul produs de Sharp este unul dintre cele mai performante de pe piață. Pe lângă rata de reîmprospătare maximă de 120 de Hz, posibilă datorită tehnologiei Ultramotion, același ecran poate reduce rata de refresh până la o valoare infimă pentru a micșora consumul energetic – în funcție de context. Din acest motiv, acumulatorul de 4000 mAh s-ar putea să facă minuni, dacă nu te joci toată ziua pe telefon.

La interior, Razer Phone ascunde o combinație dintre un Snapdragon 835 și o cantitate generoasă de 8GB RAM. Deși mai există pe piață câteva telefoane cu 8GB RAM, valoarea respectivă este suficient de rară încât să reprezinte un argument important de marketing.  Partea de captură este asigurată de două camere de 12 megapixeli cu specificații foarte apropiate de cele pe care le găsești pe spatele la iPhone X sau iPhone 8 Plus.

Pentru a atrage atenția asupra faptului că vorbim de un gadget pentru gaming, Razer a inițiat o serie de parteneriate cu dezvoltatori care vor lansa câteva titluri optimizate pentru Razer Phone. Cei care petrec foarte mult timp personalizându-și telefonul, se vor bucura de prezența unui magazin virtual Razer pentru teme.

Prețul de achiziție pentru noul aparat este de 700 de dolari și va ajunge în magazine pe 17 noiembrie. Pentru mai multe detalii tehnice și o eventuală precomandă, merită accesat site-ul producătorului.

razer-phone-2

Citește și: