Razer Phone trece prin cel mai agresiv test de rezistență

Nu a trecut foarte mult timp de când smartphone-ul de gaming Razer Phone a fost lansat în mod oficial, dar se pare că tocmai a fost supus unui test foarte agresiv.

S-a format deja o tradiție. De fiecare dacă când se lansează un gadget scump sau foarte scump, mai mulți YouTuberi investesc timp și bani într-un clip în care desființează respectivul dispozitiv cu o varietate foarte mare de instrumente. În mod real, este puțin probabil să te confrunți cu o situație similară. În schimb, există un beneficiu important derivat din clipurile cu pricina. Te ajută să înțelegi mult mai bine nivelul de anduranță al unui aparat în care ți-ai propus să faci o iminentă investiție.

De această dată, terminalul supus unui test surprinzător de agresiv este un Razer Phone. Unul dintre singurele telefoane promovate ca fiind dedicate gamerilor, Razer Phone are o configurație impresionantă, chiar dacă designul exterior este un pic mai bădăran. Se pare însă că exact acele particularități care nu vor încânta foarte mulți posibili clienți sunt responsabile de rezistența sporită.

Clipul de mai sus a fost realizat de JerryRigEverything și include o varietate semnificativă de soluții de tortură. Telefonul deloc ieftin a fost zgâriat, ars și îndoit. Procesul de îndoire îl putem trece însă mai mult la tentative, decât reușite, având în vedere cât de bine a ieșit smartphone-ul din întreaga experiență.

Razer Phone este primul telefon al producătorului de accesorii de gaming. Acesta a fost lansat după ce în luna ianuarie a acestui ani, Razer a cumpărat Nextbit. Achiziția creatorului Nextbit Robin este responsabilă de similaritățile de design dintre cele două aparate. Diferență majoră este derivată din faptul că telefonul Razer folosește o carcasă metalică în loc de un plastic coloroat.

Una peste alta clipul de mai sus merită o vizionare, indiferent dacă te gândești sau nu să-ți cumperi un Razer Phone. Din experimentele realizate în ultimul an pe mobile de către JerryRigEverything, aparatul celor de la Razer pare să iasă cel mai bine.

20:59 29.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video