PUBG se pregătește să îți ofere un nou mod de joc

PUBG se pregătește să îți ofere un nou mod de joc
George Stanciu
George Stanciu
16:29 23.08.2018

PUBG vrea să te atragă în universul de battle royale cu un nou mod de joc, care debutează foarte curând.

PlayerUnknown’s Battlegrounds rămâne unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, iar dezvoltatorii săi vor să se țină de promisiunile de a repara și îmbunătăți jocul. Ca parte a inițiativei Fix PUBG, dezvoltatorii vor să introducă un nou mod de joc, cerut deseori de utilizatori.

Noul mod de joc este unul de antrenament, iar în cadrul acestuia vei avea oportunitatea să testezi vehicule și arme, dar și să pui în practică diverse aptitudini de care ai nevoie pentru a fi bun la joc, cum ar fi parașutarea sau săriturile.

pubg mod antrenament

Noul mod este disponibil pentru cel puțin cinci și cel mult 20 de jucători, iar acesta va fi jucat pe o nouă hartă. Aceasta are un poligon de tir, mai multe trasee pentru vehicule, o zonă de parkour, dar și un lac, ca să poți încerca vehiculele acvatice.

Noul mod a fost creat de la bun început astfel încât harta să fie organică, după spusele lui Dave Osei, senior designer. Acesta spune că harta poate primi oricând noi zone sau elemente cerute de utilizatori. ”Am vrut să mergem mai departe de ideea cerută de jucători, a unui simplu poligon, astfel că am creat o zonă în care jucătorii pot să-și testeze mai toate aptitudinile.”

pubg mod antrenament

PUBG Corp. nu a anunțat o dată exactă de lansare pentru modul de antrenament, dar susține că are de gând să îl dezvăluie undeva în septembrie.

Campania FIX PUBG a fost anunțată la începutul acestei luni și va reprezenta un efort susținut al dezvoltatorilor de a rezolva problemele jocului și de a adăuga noutăți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI