Creatorii PUBG îți arată că sunt hotărâți să repare jocul

Creatorii PUBG îți arată că sunt hotărâți să repare jocul
George Stanciu
George Stanciu
15:47 08.08.2018

Creatorii PUBG sunt conștienți de faptul că jocul are ceva probleme, dar acum sunt hotărâți să le rezolve pe toate.

Creatorii lui PlayerUnknown’s BattleGrounds au recunoscut, după mult timp, că jocul are o mulțime de probleme pe care trebuie să le rezolve. Astfel, a apărut inițiativa ”Fix PUBG”, care are un calendar bine stabilit. În următoarele trei luni, echipa va elimina bug-urile din joc, va introduce noi funcții și va duce jocul la un nou nivel, prin îmbunătățirea semnificativă a performanței.

Un update consistent pentru variantele de PC și Xbox ale jocului a fost distribuit recent și acesta rezolvă, momentan, 37 de probleme dintre cele 100 descoperite de dezvoltatori până acum. Sunt atât probleme comune, cât și unele foarte specifice, cum ar fi: vederea de caractere fără capete atunci când folosești obiecte de healing în modul first person, culcat pe burtă sau când te urci într-o mașină.

Dincolo de astfel de bug-uri, PUBG a fost încă de la început un joc prost optimizat, care face probleme chiar și pe calculatoare puternice. Faptul că jocul nu mai e în Early Access n-a schimbat prea mult situația.

În cadrul campaniei Fix PUBG, însă, creatorii și-au luat angajamentul să rezolve probleme atât pe partea de client, cât și pe cea de server. Timpii de încărcare ar trebui să fie deja îmbunătățiți, în timp ce rezolvări pentru probleme de frame rate, de desincronizare sau altele vor fi rezolvate în curând.

Cele mai recente review-uri de pe Steam pentru joc au fost negative, în mare parte din cauza problemelor care s-au tot adunat. Acum, și creatorii sunt conștienți de percepția pe care o au oamenii asupra PlayerUnknown’s BattleGrounds și vor să rezolve asta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: theverge.com