Cum a risipit bani primarul PSD din sectorul 5 pe o pagină de Facebook

Cum a risipit bani primarul PSD din sectorul 5 pe o pagină de Facebook

Despre banii care se învârt la stat, mediul privat habar nu prea are, doar că uneori mai scapă informații și afli cât de mult ești furat, ca de primarul PSD din sectorul 5.

Dacă ai făcut până acum o pagină de Facebook, știi deja cum se desfășoară procesul și cât durează asta. Dacă nu știi, e bine să ai idee de faptul că durează vreo cinci minute să faci asta și scapi cu doar câteva click-uri. Nu e vreo muncă titanică și nici nu implică un efort intelectual prea mare.

Dacă ești primarul PSD din sectorul 5, însă, nu poți să contractezi pe cineva care să-ți facă o pagină de Facebook pe banii de un pachet de țigări. Doar ești primar de sector! Pentru că lui Daniel Florea îi plac lucrurile făcute bine, a plătit 35.000 de lei pentru o pagină de Facebook, pe care au fost aruncate câteva link-uri. N-a plătit din buzunar, că doar n-o fi prost, a plătit din buzunarele cetățenilor care l-au votat sau care nu l-au preferat.

Per total, evenimentul care ar fi trebuit să celebreze Sectorul 5, a fost mai degrabă o oportunitate pentru primar să fie frecat pe spate de unii și de alții, printre care și Dan Bittman, supărat acum câteva zile că i s-a bătut obrazul de către oamenii de pe internet. Firma Libro a primit 700.000 de euro pentru organizarea evenimentului, iar promovarea în social media era unul dintre serviciile oferite.

Pagina a fost făcută cu cinci zile înainte de eveniment, au fost aruncate câteva știri și poze pe ea, a reușit să adune vreo 600 de like-uri și… cam atât. Banii s-au dus unde trebuie și toată lumea e fericită. Pâine și circ.

Dacă vrei și tu să vezi ce înseamnă muncă de 35.000 de lei când ai contract cu statul, poți vizita pagina de Facebook aici.

Citește și: