17 mai 2018 | 16:56

Project Cars ajunge în curând pe telefoanele cu Android

ACTUALITATE
Project Cars ajunge în curând pe telefoanele cu Android

Project Cars, unul dintre cele mai realiste jocuri de curse disponibile momentan, ajunge în curând și pe dispozitivele cu Android.

Dacă vrei să te joci un joc de curse pe bune, titlurile din seria Need For Speed nu-ți vor fi de folos, decât dacă vrei să te distrezi cu nitro și cascadorii care sfidează legile fizicii, de cele mai multe ori. Ai, însă, alternative destule pe partea de simulatoare, iar unul dintre cele mai bune pe care poți să-l încerci e Project Cars.

Jocul creat de Slightly Mad Studios și Bandai Namco a încercat și a reușit să aducă pe monitoare o experiență de condus extrem de realistă, însă dezvoltatorii nu se opresc aici. Aceștia colaborează cu cei de la GAMEVIL pentru a aduce simulatorul de curse și pe dispozitivele mobile, mai exact pe telefoanele cu Android.

Jocul original, dar și continuarea sa, îi bucură pe fani încă din 2015, fie că vorbim de pasionați de calculatoare sau de console. Viitorul joc marchează intrarea pe dispozitivele mobile a francizei, iar jocul urmează să se numească Project Cars Go.

”Alături de GAMEVIL, Project Cars Go îi readuce pe jucători în scaunul șoferului, pentru a experimenta jocul într-o nouă formă”, spune Ian Bell, CEO-ul Slightly Mad Studios, într-un comunicat de presă. ”Genul jocurilor de mașini are o bază de fani destul de mare, iar aceștia se vor bucura în curând de titlul pentru mobil.”

Firește, sunt destul de mici șansele ca titlul pentru mobile să fie la fel de realist precum variantele de calculator sau de console, dar va fi interesant de văzut cât de bun va fi titlul. Din păcate, nu am fost anunțați și care va fi data de lansare a jocului, dar sunt șanse ca acesta să fi fost deja în lucru de ceva vreme înainte de anunț, așa că s-ar putea să ne bucurăm în curând de titlul pentru Android.