13 mai 2018 | 09:30

Seria Predator revine în 2018 pe marile ecrane ca să te sperie

VIDEO ACTUALITATE

S-a vehiculat de mult timp că bătrânul Predator va reveni în cinematografe, dar este prima oară când avem parte de un trailer pentru filmul din 2018.

În urmă cu mai bine de trei decenii, Arnold Schwarzenegger încerca să doboare o ființă extraterestă într-o pădure din America Centrală. Filmul nu a avut cel mai elaborat scenariu, dar experiența vizuală a fost atât de spectaculoasă încât primul Predator a ajuns să fie nominalizat la premiile Oscar pentru efecte speciale. Au urmat multe alte filme care au continuat premisa originală. În același timp, fanii extratereștrilor din Alien și Predator s-au bucurat de o serie dedicată de pelicule în AVP – Alien vs. Predator (2004) și Aliens vs. Predator – Requiem (2007).

Deși nu toate filmele au fost foarte reușite, bătrânul Predator se pare că este un personaj suficient de interesant încât să inspire un nou scenariu în 2018. În mod previzibil, creatorii săi speră ca lungmetrajul să dea startul unei noi francize de filme specifice genurilor horror sau thriller. Primul pas în această direcție l-au făcut deja prin atragerea unei distribuții destul de interesante.

Noul film va avea premiera pe 14 septembrie 2018, iar lista actorilor include nume precum Boyd Holbrook (Logan, Narcos), Trevante Rhodes (Moonlight, Burning Sands), Jacob Tremblay (Wonder, Camera), Keegan-Michael Key (Key & Peele, Keanu), Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey și Yvonne Strahovski.

Filmul The Predator va fi scris și regizat de Shane Black. Născut în 1961, regizorul a jucat rolul lui Hawkins în primul Predator din `87. Între timp, a ajuns să fie cunoscut pentru filme ca Iron Man 3, Kiss Kiss Bang Bang sau The Nice Guys pe care le-a scris și regizat în ultimul deceniu. Premisa noului film pleacă de la un copil care declanșează accidental revenirea Predatorilor pe planeta noastră. Creaturile fantastice sunt mai deștepte, mai puternice și mai mortale ca niciodată, iar o echipă formată dintr-o varietate semnificativă de personalități cu abilități diferite va încerca să-i oprească de la distrugerea rasei umane.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele