Am putea avea parte de un nou film Predator

Am putea avea parte de un nou film Predator

Administratorii paginii oficiale Predator de pe Facebook au publicat de curând o fotografie interesantă.

”You’ll never see him coming” (Nu-l vei vedea când se apropie) este sloganul inscripționat pe o imaginea foarte interesantă publicată pe pagina oficială Predator. Ce înseamnă acest lucru? Cel mai probabil, înseamnă că vom vedea un nou film cu extraterestrul care a debutat pe marile ecrane în 1987. Din câte se pare, filmul va fi regizat de Shane Black, în timp ce Fred Dekker se va ocupa de scenariu. ”Nu pot să spun unde am fost azi de dimineață, sau ce am văzut, sau despre ce am vorbit. Dar dacă ești un fan Predator, un singur cuvânt: DA!”, scria Dekker în urmă cu câteva zile pe Facebook.

Here we go again, bro.

Posted by Predator on Monday, February 15, 2016

Care este primul lucru la care vă gândiți când citiți acest mesaj? Exact. Un nou film. Conform Gamespot, John Davis, producătorul filmului, se declara entuziasmat în legătură cu filmul într-un interviu de anul trecut. ”Am citit o mare parte din scenariu și cred că este genial. Este entuziasmant, refăcând franciza într-un mod diferit, privind întâmplările dintr-un alt unghi”, spunea Davis. Uitându-ne peste această declarație, nu putem decât să ne gândim la Deadpool și cât de bun ar fi pentru universul Predator un film similar.

După cum se poate vedea în imaginea publicată pe Facebook, noul Predator este identic cu versiunile vechi. O alegere inspirată, pe care fanii francizei probabil că o vor aprecia. Masca este identică, iar tunul de pe umărul stâng arată la fel de bine a întotdeauna. Acum, nu mai rămâne decât să avem parte și de o confirmare oficială și o dată de lansare.

Citește și:
Etichete: