14 dec. 2017 | 21:00

Fiorosul Predator va fi introdus în Ghost Recon Wildlands

ENTERTAINMENT
Fiorosul Predator va fi introdus în Ghost Recon Wildlands

În funcție de vârsta pe care o ai, filmele cu Predator s-ar putea să-ți fi marcat copilăria. Bătrânul extraterestru va ajunge acum în Ghost Recon Wildlands.

Evoluția celor mai multe jocuri moderne este ghidată de DLC-uri. Actualizările de misiuni contra cost reprezintă un mijloc foarte profitabil pentru marii dezvoltatori de a mai genera niște bani oferind un conținut digital care ar fi trebui să fie prezent în jocul original. În mod excepțional însă, există uneori situații în care DLC-uri atractive sunt oferite gratuit gamerilor. De obicei, gestul are loc fie pentru a celebra un eveniment important, fie ca o formă de scuze pentru niște probleme tehnice.

Un lucru este sigur. Se împlinesc trei decenii de la primul film Predator cu Arnold Schwarzenegger. În povestea originală, evenimentele s-au desfășurat în jungla din America Centrală. În acel context sălbatic, o creatură extraterestră capabilă să se strecoare nedetectată a făcut o treabă foarte bună în a vâna un grup de oameni.

În cadrul unui eveniment special ce se va desfășura din 14 septembrie până la începutul lunii ianuarie, agresivul Predator își va găsi loc în Ghost Recon Wildlands.  ”La Ubisoft Paris, am fost fani ai Predatorului de foarte mult timp și suntem entuziasmați să introducem un astfel de caracter legendar în jocul nostru.” Producătorul senior de la Ubisoft, Nouredine Abboud a declarat de curând că întreaga provocarea in-game va fi încărcată de referințe la filmul original Predator.

Conținutul suplimentar ce va fi introdus în Ghost Recon Wildlands va fi disponibil într-o misiune solo sau co-operativ cu până la patru jucători. În final, dacă vei reuși să ieși învingător, vei intra în posesia unei măști de Predator pentru a vedea lumea din joc cu alți ochi. Contra cost, vei putea să cumperi din joc un pachet de Predator cu 15 obiecte personalizabile, inclusiv arme inspirate din pelicula originală. Ca bonus, în Ghost War PVP va fi introdus un perosnaj inspirat de fizionomia lui Arnold cu o abilitatea specială de Berserker.

Excepând obiectele din magazinul in-game, o mare parte din conținutul anunțat astăzi de Ubisoft va fi oferit gratuit.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele