02 mart. 2018 | 15:20

Pozele pe care Gabriela Firea le-ar vrea, probabil, șterse de pe internet

ACTUALITATE
Pozele pe care Gabriela Firea le-ar vrea, probabil, șterse de pe internet

Pe Gabriela Firea o știi. O știi dinainte de a fi primarul general al Capitalei, fie din postura jurnalistului, la TV sau la ziare, fie din cea a omului de televiziune, fie ca politician. Are o carieră impresionantă, trebuie să recunoaștem. Ca fiecare dintre noi, are câteva poze pe care le-a dat uitării.

Asta pentru că fie sunt penibile, fie arată un trecut de care nu e tocmai mândră, fie o tunsoare care nu-i venea chiar mănușă – mă rog, are aceeași coafură de când ma știu – fie pentru că nu sunt cele mai inspirate fotografii pe care cineva le-ar face și le-ar arăta altora.

Din nefericire pentru ea, dar din fericire pentru noi, internetul nu le-a uitat. Dacă dai search pe Google cu „Gabi Firea Show”, emisiunea pe care o prezenta în 2014 la televiziunea lui Dan Voiculescu, vei găsi cam orice, de la poze la videouri. Probabil că dacă nu era o persoană atât de mediatizată în România, aceste fotografii ar fi trecute cu vederea.

Acum nu crede că aceste fotografii sunt ceva de speriat sau că apare în ipostaze indecente. Sunt imagini cât de cât normale – să spunem – cu o prezentatoare TV care făcea ce era pusă să facă și pentru ce era plătită, chiar dacă make-up-ul și vestimentația nu sunt dintre cele mai reușite. Să nu mai vorbim de unghiurile și ipostazele în care este apare fotografiate.

Dar trebuie să recunoști că uitându-te la aceste fotografii și privindu-o acum la TV, din ipostaza femeii serioase care conduce Capitala, diferența este sesizabilă. Diferența de atitudine, nu de altceva.

Internetul și-a amintit de ele și le-a savurat, după ce un utilizator Facebook le-a adus în prim-plan.

[readmore]

Cât despre videourile pe care le găsești pe YouTube de pe vremea „Gabi Firea Show”, emisiunea de la Antena 1, nu vei sesiza o schimbare mare din punct de vedere fizic – vestimentație, make-up sau coafură – dar vei sesiza transformarea discursului. Cuvinte cu greu alese, fraze nu neapărat neterminate, dar cu greu duse la capăt. Ceea ce iese în relief este zâmbetul poate puțin tâmp și fals, dar care, la vremea aceea, își făcea treaba.