În viitorul Wreck-it Ralph 2, Ralph distruge internetul

Amatorii de animații cu bugete generoase vor fi bucuroși să afle că se lucrează intens la Wreck-it Ralph 2, continuarea lung metrajului din 2012.

Deși nu a făcut valuri în industrie la fel de mari ca alte lung metraje de animație din ultimul deceniu, Wreck-It Ralph se pare că a fost suficient de popular încât să justifice o continuare. În filmul ce va avea premiera în luna noiembrie a acestui an, personajul principal va reuși să strice internetul.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 este numele complet al animației cu John C. Reilly în rolul principal. Același Reilly a jucat rolul lui Ralph și în primul film din serie, dar povestea de această dată este complet diferită de prima aventură.

Primul teaser pentru Wreck-It Ralph 2 tocmai a ajuns online, iar filmul pe care îl promovează pare să fie destul de amuzant. Din păcate, nu putem să deslușim prea multe din intriga filmului, dar alte detalii vor fi probabil desprinse din trailerele viitoare ce vor apărea pe YouTube până la lansarea în cinematografe a filmului.

Din ce ne putem da seama, Ralph și prietena lui Vanellope von Schweetz interpretată de Sarah Silverman vor ajunge în spatele internetului, printre fire, megabiți și clipuri cu pisici. Dacă titlul este vreo indicație legată de scenariu, sunt șanse foarte mari ca internetul să nu mai fie ce a fost până când cei doi își vor încheia sesiunea de explorare.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2  este o animație a celor de la Disney și va putea fi văzută pe marele ecran pe 21 noiembrie 2018. De această dată, regia va cădea în sarcina lui Phil Johnston și Rich Moore, la fel și scenariul. Filmul original a fost regizat doar de Rich Moore, cunoscut publicului de la noi mai ales după Zootopia. Distribuția pentru Ralph Break the Internet va include și alte nume mari precum Kristen Bell, Taraji P. Henson, Jane Lynch sau Mandy Moore.

Alexandru Puiu
19:00 01.03.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video