Postările pe Facebook vor deveni mai zgomotoase din cauza melodiilor

Postările pe Facebook vor deveni mai zgomotoase din cauza melodiilor

Dacă obișnuiai să te bucuri de faptul că scroll-ul la infinit pe Facebook se poate desfășura într-o manieră silențioasă, vei fi supărat să afli că, printr-un update, gigantul american a rezolvat ”problema”.

Facebook este una dintre aplicațiile care trece deseori prin actualizări. De cele mai multe ori, update-urile sunt utile, îți fac viața mai ușoară sau eficientizează interfața programului. Există însă și excepții care se reflectă în divizarea publicului. Introducerea de melodii pe fondalul postărilor din News Feed sau din secțiunea Stories, cu siguranță, nu va încânta pe toată lumea.

Facebook a început propagarea la scară largă a unei actualizări care facilitează atașarea de melodii la postările noi. Opțiunea cu pricina s-a aflat în beta încă din luna septembrie a acestui an, dar se pare că experimentele au fost încheiate cu succes, iar micile bug-uri au fost eliminate. La ora actuală, este disponibilă pentru toată lumea.

Dacă nu apare încă la tine, s-ar putea să fii nevoit să mai aștepți câteva zile.

În orice caz, dacă faci o postare nouă prin intermediul Facebook Camera sau selectezi o fotografie/clip video din galerie, după ce i-ai atașat sticker-ul cu muzică, îți va apărea pe ecran o listă de melodii. Din noua fereastă, îți alegi piesa, o încarci și îți alegi bucata pe care vrei să o folosești.

În momentul în care noua postare va fi online, aceasta va fi însoțită de un sticker care include numele artistului și melodia. În mod previzibil, poți atașa o serie de efecte postării respective, iar poziția sticker-ului muzica poate fi modificată cu ușurință.

Tot pe partea de experiențe audio, dacă ești un artist cu profil pe Facebook, poți face postări audio pe pagina ta publică. Noile piese pot fi fixate în partea de sus a profilului tău,  ca să fie primul lucru pe care îl vede o persoană când intră pe pagina ta. Piesele pot fi însoțite de un clip video, dar această particularitate este opțională.