Facebook schimbă Messenger: care sunt cele mai mari noutăți

Facebook schimbă Messenger: care sunt cele mai mari noutăți

Facebook Messenger benenficiază deseori de actualizări menite să-ți facă viața mai ușoar sau să te încânte vizual. Cea mai nouă iterație duce versiunea popularei aplicații de chat la 4.0.

În momentul în care introduci funcții noi și elemente de interfață adiționale într-un ritm accelerat, este doar o chestiune de timp până când un program devine prea aglomerat. Ca urmare, ar fi benefic pentru utilizatori ca, în fiecare an sau la fiecare câțiva ani, să faci curățenie. Să reîmprospătezi modul în care se desfășoară lucrurile în aplicație.

Printr-un asemenea proces de reîmprospătare a trecut Facebook Messenger înainte să ajungă la versiunea 4.0. Lista noutăților introduse cu această ocazie este destul de mare, dar interfața per ansamblu va fi mai curată.

În final, ar trebui să-ți fie un pic mai ușor să ajungi la funcțiile care te interesează, iar aplicația să fie mai ușor de folosit.

”Pentru a te ajuta să găsești mai ușor funcțiile pe care le cauți, noul Messenger va avea doar trei tab-uri în loc de nouă. Conversațiile tale, atât cele între două persoane, cât și cele de grup sunt în centrul atenției, la secțiunea Chats.

Pentru sute de milioane de oameni care partajează zilnic fotografii și clipuri video, Messenger 4 va avea funcții de comunicare vizual precum Camera în partea de sus a ecranului, pentru a captura și partaja mai ușor selfie-uri.” Aceasta este descrierea de pe blogul oficial al Facebook  pentru iminentul Messenger 4.

Actualizarea îți va oferi un grad sporit de flexibilitate când vine vorba de personalizare ferestrei de chat. Bulele de dialog vor putea fi colorate în degrade, după cum se poate vedea în capturile de ecran atașate. În continuare vei putea să faci sondaje cu prietenii, să alegi ce filme să vezi, să partajezi locația și așa mai departe.

Toate aceste schimbări ar trebui să ajungă la marea masă a utilizatorilor în următoarele săptămâni.

Facebook messenger 4

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: