Pixel 3 ar putea avea probleme grave la încărcare

Pixel 3 ar putea avea probleme grave la încărcare
George Stanciu
George Stanciu
09:40 09.11.2018

Google Pixel 3 a debutat acum o lună și această perioadă pare că a fost suficientă cât să apară probleme cu bateriile telefoanelor.

Cu toate că telefoanele Pixel n-au fost perfecte la momentul lansării, problemele pe care le aveau nu erau tocmai unele serioase. Într-adevăr, ar putea fi ciudat să-ți mai apară un notch pe ecran sau să ți se închidă aplicațiilor, dar cât timp nu e vorba de probleme grave, există rezolvări.

Totuși, problema unei încărcări defectuoase poate fi mult mai gravă și potențial periculoasă. Mai mulți utilizatori care folosesc Pixel 3 susțin că telefonul se supraîncălzește în timpul încărcării. Temperaturile cresc atât de mult încât telefonul se închide, pentru a preveni o potențială explozie.

Într-adevăr, ceea ce au în comun utilizatorii de Pixel cu probleme este că aceștia îl foloseau cât era la încărcat. Evident, bateria telefonului suferă un stres mai mare în astfel de condiții, dar am trecut de mult timp de momentul în care nu-ți poți folosi dispozitivul cât e în priză. Unii producători chiar se laudă că poți să te joci în timp ce încarci telefonul.

Nu pare să fie un alt element comun în tiparele de folosire: unii ascultă muzică, alții fac apeluri video, iar unii se uită la un live stream. Mai mult, comportamentul e similar atât în cazul încărcătoarelor clasice, cât și al celor wireless.

Sistemele de încărcare ale telefoanelor sunt gândite pentru a preveni situații-limită, iar închiderea telefonului este una dintre aceste măsuri. Totuși, dispozitivul continuă să se încarce, chiar și astfel.

Având în vedere că mulți își încarcă telefoanele noaptea și le lasă lângă pat, Pixel 3 ar putea crea niște probleme destul de mari. Totuși, situația pare restrânsă și nu se aplică și în cazul modelului XL. Tot ce putem să sperăm este că problema e una izolată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI