Google Pixel 3 își supără cumpărătorii cu aceleași probleme de acum un an

Google Pixel 3 își supără cumpărătorii cu aceleași probleme de acum un an
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
06:00 23.10.2018

Google Pixel 2 a fost unul dintre cele mai bun smartphone-uri ale anului trecut, dar a suferit de numeroase probleme hardware și software. Cele mai multe au fost remediate între timp, dar au revenit în cazul Pixel 3 și Pixel 3 XL.

Primele terminale Pixel 3 și Pixel 3 XL au fost livrate către cumpărătorii care au făcut precomandă. Ca urmare, au început să apară online și primele păreri ale interacțiunii utilizatorilor obișnuiți cu terminalele de top ale Google. Deși experiența, per ansamblu, este îmbucurătoare, un număr important de posesori de Pixel 3 au încercat să descrie o problemă supărătoare pe partea de redare audio.

Aceeași problemă cu care s-au confruntat posesorii de Pixel 2 și 2 XL în urmă cu un an, pare să afecteze posesorii de Pixel 3 și 3 XL. Este vorba de un scâncet agresiv și distorsiuni deranjante la un volum peste medie din boxele telefonului. Pentru că particulartiăți audio sunt destul de dificil de transpus în cuvinte, fiecare utilizator al noilor smartphone-uri a folosit alte epitete, dar consensul este evident.

Din câte se pare, în momentul în care sunt redate anumite frecvențe sau anumite aplicații încep să redea sunete, problemele sunt evidente pentru orice profan audio. Cel mai trist este faptul că apar probleme și la redarea clipurilor dominate de narație vocală, precum podcasturi. Ca urmare, nu sunt afectați doar cei care ascultă muzică. Unii s-au plâns de distorsiuni atât la volum mic, cât și la volum mare.

O altă problemă care a fost raportată și în cazul altor telefoane, dar este prezentă și la Pixel 3 XL, vizează o discrepanță semnificativă de volum între difuzorul de la baza aparatului și cel din partea de sus. În teorie, cele două conlucrează pentru o experiență stereo. Google a adresat situația, afirmând că așa este designul.

Ca pachetul să fie complet, unii cumpărători de Pixel 3 și Pixel 3 XL sunt nemulțumiți de managementul agresiv al memorie RAM. Aparent, multe aplicații se închid din senin, aplicații se restartează aleatoriu sau rămân blocate. În unele situații, întreaga interfață s-a închis și s-a redeschis din senin. Va fi interesant de văzut câte dintre aceste probleme vor fi remediate prin actualizări de firmware.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI