Oppo Find X Lamborghini va fi noul telefon de lux pe care să nu ți-l permiți

Oppo Find X Lamborghini va fi noul telefon de lux pe care să nu ți-l permiți

Oppo Find X Lamborghini va fi ediția de lux a telefonului proaspăt anunțat, însă prețul s-ar putea să te țină destul de departe de o eventuală achiziție.

Cei de la Huawei au un parteneriat cu Porsche Design, datorită căruia scot telefoane premium și care n-au ecrane crestate, că sunt urâte. Oppo a trecut peste problema asta cu eleganță, cu un design glisant pentru noul telefon, iar asta ar putea da startul unui nou trend pe piață. Partea și mai interesantă este că Oppo are un parteneriat cu Lamborghini, iar rodul acestuia este un smartphone de lux, nu neapărat pentru muritorii de rând.

Telefonul marchează abia începutul parteneriatului dintre Oppo și Lamborghini, așa că ne putem aștepta la mai multe smartphone-uri de top în următorii ani. Până atunci, însă, te poți bucura de Oppo Find X Lamborghini. Asta dacă ești dispus să scoți din buzunar 1.699 de euro, cât va costa telefonul la momentul lansării.

Ediția specială a noului smartphone va beneficia de încărcarea rapidă Super VOOC. Asta îți poate oferi o încărcare completă a bateriei, de la 0 la 100, în doar 35 de minute, conform companiei. N-au fost date detalii despre configurația telefonului, așa că nu știm dacă va avea specificații diferite. Ce se știe, însă, e că telefonul în ediția Lamborghini va avea o textură de fibră de carbon pe spate și logoul producătorului de mașini.

Știm deja că Oppo Find X va fi lansat în august, însă ediția specială a telefonului a fost doar anunțată momentan, fără detalii despre momentul în care va ajunge pe piață. N-ar trebui să așteptăm mai mult de una, poate două luni după lansarea lui Find X pentru a vedea și modelul premium în magazine, totuși.

Sursa: theverge.com