Oppo Find X vine cu un design elegant, care te scapă de ecranul crestat

Oppo Find X vine cu un design elegant, care te scapă de ecranul crestat

Oppo Find X este un nou smartphone care vrea să scape de ecranele crestate, iar soluția pe care o propune este una destul de elegantă.

Ecranele telefoanelor trebuie să devină din ce în ce mai mari, folosind cât mai mult din suprafața disponibilă, iar asta n-are cum să ne deranjeze. Mai deranjant e că unii producători s-au gândit să folosească ecrane crestate pentru a oferi mai mult spațiu, în încercări mai mult sau mai puțin disperate de a copia iPhone X.

Pentru unii, cum ar fi Oppo, asta nu e o direcție de progres. Compania a adus un display de 6,4 inci pe un dispozitiv pe care încă îl poți manevra confortabil cu o singură mână, iar raportul ecran-corp este imens, de 92,25%. Telefonul are ecran fără crestătură, care merge până în partea de sus, dar asta nu a dus la dispariția camerei pentru selfie-uri. Aceasta e mascată într-o porțiune a telefonului care poate fi glisată, atunci când vrei să ai acces la camera secundară.

Odată ce deschizi aplicația de cameră, un ansamblu motorizat ridică partea de sus, care dezvăluie camera de selfie-uri, de 25 de megapixeli, un sistem de scanare facială 3D, dar și un aranjament foto cu camere de 16 + 20 MP, pe partea din spate. Durează 0,5 secunde ca sistemul să gliseze și să fie funcțional, ceea ce e mai mult decât rezonabil.

Telefonul nu face rabat nici de la restul specificațiilor. Ai la dispoziție un procesor Snapdragon 845, dar și 8 GB de memorie RAM, iar pe partea de stocare primești până la 256 GB. Bateria telefonului are 3.730 mAh și este compatibilă și cu încărcarea rapidă. Oppo Find X intră pe piața din China momentan și ar trebui să aibă un preț mai mic decât al altor flagship-uri similare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: theverge.com