Oppo Find X: ce preț va avea telefonul cu design revoluționar

Oppo Find X: ce preț va avea telefonul cu design revoluționar

Oppo Find X a fost dezvăluit recent, iar acum avem și o dată de lansare a telefonului, dar și un preț pentru acesta.

Oppo Find X e un telefon care, pe bună dreptate, ar putea seta un nou trend în piață, chiar unul pe care să-l apreciezi și pe care să ți-l dorești. Telefonul renunță la ecranul crestat și îți propune, în schimb, un design glisant care aduce în prim-plan camera de selfie-uri și senzorul de recunoaștere facială 3D, iar posterior un sistem de camere foto duale.

Printr-un asemenea design, ecranul este împins până la maximum în partea de sus, dar se continuă la fel și în partea de jos. Nu ai parte de un senzor de amprentă pe ecran, dar nici pe spatele telefonului, așa că va trebui să te bazezi doar pe recunoașterea facială pentru a face asta (sau pe metode mai puțin avansate, ca un model pe ecran sau un cod PIN). Va fi interesant de urmărit cât de bine rezistă designul glisant pe termen lung, având în vedere cât de des ne deblocăm telefoanele.

Oppo Find X este destinat piețelor din Europa și din America de Nord, iar prețul ar trebui să fie undeva în jurul a 1.135 de euro. Într-adevăr, telefonul costă destul de mult, iar dacă mai adaugi și alte taxe, s-ar putea ca în România să ajungă pe undeva la 5.000 de lei. Prețul a fost anunțat în cadrul evenimentului de lansare, găzduit de Muzeul Luvru, din Paris. Prețul e pentru configurația de 256 GB și se știe dacă vor exista și variante mai ieftine.

În ceea ce privește data de lansare a noului telefon, acesta ar trebui să ajungă în magazine în august, deși nu a fost menționat dacă asta e data de lansare pentru Europa, pentru America de Nord sau pentru ambele regiuni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: theverge.com