OnePlus 6T va fi vândut la operator și Vodafone e deja pe listă

OnePlus 6T va fi vândut la operator și Vodafone e deja pe listă

OnePlus 6T e un telefon cât de cât așteptat în această toamnă. După Pixel 3 și înainte de Huawei Mate 20 Pro, chinezii au anunțat că intră și la operator.

OnePlus 6T va fi un telefon ceva mai arătos decât modelul precedent, anunțat în vară, și cu mici actualizări la nivelul hardware-ului. Dincolo de asta, anunțul mai important e că va intra la operator în Europa. Și nu doar la unul, ci la cât mai mulți (sau la cei care au vrut așa ceva, cel puțin).

OnePlus 6T a anunțat că lansarea va fi pe 30 octombrie în Londra și din 6 noiembrie telefonul va fi și în oferta EE, O2 și Vodafone. Mai mult, va fi listat și de John Lewis, și de Carphone Warehouse. Chiar dacă vezi Vodafone pe listă, nu te aștepta să-l aducă și în România. Cel puțin nu modelul de acum, dar poate în 2019 cu OnePlus 7.

Astfel, OnePlus se distanțează puțin de vânzarea „doar online” și începe să meargă pe căile clasice. Până acum, telefoanele chinezilor s-au bucurat de popularitate, fără îndoială, și e foarte probabil ca listarea la operator să le crească și mai mult vânzările.

Ca promisiuni, compania susține că OnePlus 6T va fi mai performant – cu accent pe asta, datorită echipei FSE (Fast, Smooth, Efficient – Rapid, Fluid, Eficient) – și navigarea va fi și mai facil cu gesturile disponibile în Android.

Ca specificații, OnePlus 6T ar avea ecran de 6,4 inci AMOLED Full HD+, 6 și 8 GB memorie RAM, baterie de 3.700 mAh și Qualcomm Snapdragon 845 ca procesor. Mai mult, scannerul de amprentă va fi în ecran, nu va mai avea mufă clasică de căști și camera foto ar trebui să fie un pic mai bună, deși nu sunt așteptate îmbunătățiri radicale.

Cu OnePluis 6T, așa cum e cazul cu orice model OnePlus lansat toamna, nu vom ști dacă e doar un model intermediar sau un model pe care l-ai fi dorit de la început, în vară. Oricum, un lucru e cert: chiar și în 2018 va avea avantajul raportului foarte bun între preț, specificații și performanță. Iar Android Pie ar trebui să facă din acest smartphone unul competitiv chiar și cu modele mai bune.

Citește și:
Sursa: OnePlus