Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, disponibile: Cât costă telefoanele de top de la Google

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, disponibile: Cât costă telefoanele de top de la Google

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au fost dezvăluite în cadrul unei conferințe desfășurate în SUA. Speculațiile au fost corecte, iar telefoanele sunt unele de top fără particularități revoluționare.

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL reprezintă cea de a treia generație de aparate create integral de Google. Acestea sunt fascinante prin simplitate, fără a încerca să revoluționeze industria. Mai degrabă, reprezintă o aliniere la tendințele pieței în materie de design și performanță.

Este interesant refuzul companiei americane de a adopta două camere principale pe spate, dar americanii ne-au demonstrat în trecut că o cameră poate face o treabă foarte bună.

Cele două telefoane au o configurație identică, dar se diferențiază prin intermediul diagonalei. Varianta standard de Google Pixel 3 are o diagonală de 5,5 inci, pe când modelul XL sare până la 6,3 inci în diagonală.

Partea de performanță în ambele cazuri este asigurată de un SoC Snapdragon 845 tactat la 2,5GHz cu 4 GB RAM. Spațiul de stocare este de 64 sau 128GB, în funcție de investiția pe care vrei să o faci, cu mențiunea că nu există un slot pentru carduri microSD.

Noile telefoane sunt certificate IP68 pentru rezistență la apă și praf, un grad îmbunătățit comparativ cu certificarea IP67 aferentă vechilor terminale. Autentificarea se poate efectua prin intermediul unui senzor de amprentă instalat pe partea din spate a telefoanelor. Cei de la Google nu au insistat pe autentificarea facială.

Noile telefoane Google Pixel 3 și Pixel 3 XL vor fi disponibile în Europa începând cu data de 2 noiembrie. Pixel 3 începe de la 860 de euro pentru modelul de 64GB și sare până la 960 de euro în cazul modelului de 128GB. Fratele său mai mare începe de la 960 de euro pentru 64GB, în timp ce versiunea de top costă un pic mai mult, 1060 de euro pentru 128GB.

Ca un detaliu drăguț, merită avută în vederea prezența în cutia telefonului a căștilor Pixel cu conector USB-C. Acesta faciliteaza interacțiunea cu Google Assistant, suportă comenzi vocale, pot citi mesajele primite și includ posibilitatea realizării de traduceri în timp real. Un adaptor de la USB C la 3,5mm stereo este de asemenea inclus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI