OnePlus a lansat telefonul care te face să uiți că-i chinezesc

OnePlus se laudă, din când în când, că face telefoane „flagship killers”. De data asta, s-a luat mai în serios decât de obicei și-a lansat OnePlus 6T McLaren. E o ediție limitată cu un preț pe măsură.

OnePlus 6T e un telefon high-end care mai pierde, în fața concurenței de la Apple, Huawei sau Samsung, doar la capitolul foto și rezistență la apă. Altfel, oferă hardware bun, încărcare rapidă și actualizări destul de rapide pentru sistemul de operare. Totodată, da, prețul e foarte mic (comparativ cu concurența).

Acum, OnePlus 6T McLaren e un pas înainte. E vorba de un model cu 10 GB de memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și un finisaj nou, potrivit parteneriatului între chinezi și McLaren.

Totodată, OnePlus 6T McLaren are și Warp Charge la 30 de wați. Asta înseamnă că încarcă telefonul până la 50% în 20 de minute. Compania susține că e suficient pentru o folosire de-o zi, dar n-o crede pe cuvânt. Altfel, bateria e de 3.700 mAh, nimic remarcabil la acest capitol.

OnePlus 6T McLaren va fi disponibil în Statele Unite ale Americii și în Europa de Vest din 13 decembrie. După, va fi lansat în China, India și în țările nordice. Prețul pentru America va fi de 700 de dolari. Prețul pentru Europa va fi de 700 de euro. Astfel, OnePlus se apropie, ca preț, de concurență – Samsung a ajuns la 1.000 de euro cu Note 9, iar Huawei a trecut peste 1.000 de euro cu Huawei Mate 20 Pro.

Ambele companii au spus că va fi un parteneriat pe termen lung, dar n-au oferit mai multe detalii. Deocamdată, telefonul doar are un design diferit, scrie „McLaren” pe spate, are 10 GB de memorie RAM (dacă voiai așa ceva) și încă e mai ieftin decât ce oferă producători concurenți. Camera foto a rămas relativ la fel de proastă (tot comparativ cu concurența).

De unde cumperi OnePlus 6T în România

Dacă nu te încântă prea mult ce oferă compania acum, modelul „clasic” este disponibil și în România. Mai jos, am adunat câteva prețuri.

Citește și: