Cât va costa OnePlus 6: prețul a fost divulgat online înainte de lansare

Cât va costa OnePlus 6: prețul a fost divulgat online înainte de lansare

OnePlus 6 ar putea fi cel mai atrăgător smartphone al perioadei imediat următoare, iar configurația hardware pare să fie una de top.

La fiecare câteva zile, următorul telefon de top de la OnePlus a fost subiectul unor speculații. Oficialii companiei au publicat câteva detalii pe Twitter pentru a stârni interesul fanilor, dar au existat și alte surse de zvonuri cu referire la OnePlus 6. Cel mai recent set de informații cu referire la noul telefon provin dintr-o postare de pe Amazon Germania.

Chiar dacă nu a stat foarte mult online, prezența OnePlus 6 pe cel mai mare magazin de pe internet ne-a ajutat să ne formăm o opinie despre valoarea de achiziție a telefonului. În plus, imaginea de mai sus cu smartphone-ul pare să fie una oficială, dacă mai exista cineva care nu știa cum va arăta aparatul.

OnePlus 6 va fi construit în jurul unui panou cu diagonala de 6,3 inci. Întreaga parte din față a telefonului va fi acoperită cu ecran, excepția fiind dată de bretonul din dreptul ramei superioare. Spatele iminentului OnePlus va fi acoperit cu sticlă pentru un grad sporit de strălucire și pentru a facilita încărcarea wireless. Rămâne să vedem dacă vor exista variante diferite de finisaj pe spate, având în vedere că telefonul va putea fi cumpărat cu o carcasă lucioasă în cazul versiuni „mirror black” sau una mată pentru varianta „midnight black”.

Camerele principale vor fi în număr de două pe spatele telefonului, aranjate una sub alta. Una va fi de 16 megapixeli, iar cea de a doua va sări la 20 de megapixeli. Pe margine, va include în continuare o mufă tradițională stereo pentru căști. Partea de procesare va fi asigurată de un Snapdragon 845 de la Qualcomm, în timp ce cantitatea de memorie RAM și spațiu de stocare va ajunge până la 8 GB RAM, respectiv 256 GB memorie internă. Aceste valori vor varia în funcție de preț.

Conform postării de pe Amazon.de, prețul de pornire pentru OnePlus 6 va fi de 519 euro pentru varianta cu 64GB de spațiu. Saltul până la 128GB te va costa 569 euro. Nu știm încă prețul pentru un OnePlus 6 cu 8 GB RAM și 256 GB. Data de livrare de pe site figura ca fiind 22 mai. Lansarea oficială este programată pentru 16 mai.

Citește și: