OnePlus 6, dezvăluit în imagini noi care confirmă asemănarea cu iPhone X

OnePlus 6, dezvăluit în imagini noi care confirmă asemănarea cu iPhone X

OnePlus 6 a fost dezvăluit în câteva imagini neoficiale  și te ajută să-ți dai seama cât de mult seamănă cu iPhone X, dar și cum e integrată crestătura din ecran.

Până la urmă, zvonurile că OnePlus 6 ar urma să fie lansat pe 5 mai în China nu s-au dovedit adevărate. Va fi însă prezentat oficial pe 16 mai, în Londra.

Până atunci, ne mulțumim cu câteva imagini neoficiale, dar nici acestea prea satisfăcătoare pentru că dezvăluie doar fața telefonului. Din această cauză, ne e mai greu să ne dăm seama ce tip de cameră foto va avea și unde ba fi dispus senzorul de amprentă.

La prima vedere, parcă ar fi un iPhone X și asta datorită acelei crestături din partea de sus a ecranului. Ce-i drept, pare ceva mai mică decât la iPhone X. Într-una dintre imagini se poate vedea doar partea de jos a spatelui lui OnePlus 6 și este, probabil, cea mai utilă pentru a-ți face o idee despre telefon. Noul OnePlus 6 va avea mufă de căști, un difuzor mono și un port USB-C.

Specificațiile tehnice sunt și ele mai mult decât mulțumitoare. Fie că-ți place sau nu acel „notch”, care poate fi mascat cu o bandă din setări, ecranul de 6,28 inci, cu o rezoluție de 2.280×1.080 pixeli (deci va fi un Full HD+) o să te avantajeze.

OnePlus 6 colaj

Inițial, se știa că OnePlus 6 va avea un procesor Snapdragon 845 SoC, cu 6GB de RAM. Va fi și o versiune premium cu 8 GB de memorie RAM. Totodată, spațiul de stocare poate ajunge până la 256 GB.

OnePlus 6 va veni la pachet cu o baterie de capacitate mare, de 3.450 mAh, deci ne putem aștepta la o autonomie decentă. Camera foto va fi capabilă și să filmeze în super slow-motion, adică 960 fps la rezoluție HD. Atât camera principală, cât și cea pentru selfie vor fi prevăzute cu senzori de 20 megapixeli.

În plus, OnePlus 6 va fi primul model al companiei chineze care va fi rezistent la apă și praf. Telefonul va fi certificat IP67 și IP68 pentru rezistență la apă. Gradul de anduranță nu e excepțional, e asemănător cu cel al iPhone X și Samsung Galaxy S9, dar nu îți vei face griji pe vreme ploioasă sau dacă îl scapi în apă pentru câteva secunde.

Citește și:
Sursa: gsmarena