OnePlus 6 dă de pământ cu Samsung Galaxy S9 în primele teste apărute online

OnePlus 6 dă de pământ cu Samsung Galaxy S9 în primele teste apărute online

După speculații care s-au extins pe parcursul mai multor luni, OnePlus 6 va fi în sfârșit anunțat oficial săptămâna viitoare. Până atunci însă, rezultatele din teste ne-au arătat că este surprinzător de sprinten.

Cei de la OnePlus nu au făcut nici un efort pentru a ascunde diverse particularități legate de viitorul smartphone de top. Știm că va avea un breton pe care îl vei putea ascunde din setări, că va imortaliza fotografii peste medie și că va fi un pic mai ieftin decât Huawei P20 Pro, LG G7 sau Galaxy S9. Dacă toate acestea nu erau suficiente, au apărut online și particularitățile de performanță ale configurației hardware incorporate în OnePlus 6.

Sunt multe motive să fi entuziasmat de OnePlus 6, dar dacă îl vei cumpăra doar pentru performanța brută, te vei lăuda în fața prietenilor că utilizezi un telefon mai ieftin, dar mult mai rapid decât Samsung Galaxy S9. În rezultatele Geekbench pe care le poți vedea mai jos, cel mai nou terminal OnePlus se ascunde în spatele numelui de cod OnePlus A6003.

Cu această ocazie, avem parte de o confirmare suplimentară a faptului că OnePlus 6 va utiliza un Snpadragon 845 de la Qualcomm și va avea o cantitate de memorie RAM egală cu 8GB. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 8.1. Există posibilitatea să poată fi achiziționat și într-o variantă mai accesibilă cu 4 sau 6GB RAM, dar acest detaliu îl vom afla săptămâna viitoare.OnePlus 6 benchmark

Cei de la GSM Arena au comparat rezultatele de pe Geekbench cu ale altor telefoane cu o configurație hardware apropiată, iar imaginea de ansamblu este una foarte promițătoare. Ca să te bucuri însă de această performanță, secretul este să nu fii fan Samsung Galaxy S9. În testul multi-core, telefonul de top al sud coreenilor a obținut 8439 de puncte, în schimb ce OnePlus 6 a sărit până la 8931 de puncte. În testul single-core din Geekbench, cele 2402 puncte obținute de OnePlus 6 se compară cu 2199 de puncte la Samsung Galaxy S9 Plus.

OnePlus 6 geekbench

Citește și: